Celebrity News

Povorka je krenula da mlado biće odnese pod zemlju: Tragedija pevačice - Urlala sam na sav glas

Tragedija pevačice promenila joj je život

Povorka je krenula da mlado biće odnese pod zemlju: Tragedija pevačice - Urlala sam na sav glas

Ata Images

Biljana Sečivanović prošla je kroz brojna razočaranja pre nego što je srela sadašnjeg supruga Aleksandra Nedića. U braku je od 2020. godine, a tragedija pevačice promenila joj je život.

Naime, pevačica je živela i radila u Austriji, gde i zatrudnela sa tadašnjim dečkom. Dan kada je rodila sina ostaće joj upamćen kao najlepši, ali i najtužniji dan života - neposredno pred njen porođaj preminuo njen sestrić Nikola.

Pročitajte:Rekla sam mu da sam trudna sa drugim, pao je sa stolice: Ispovest pevačice - Plakala sam što voljenom nisam podarila sina

Sin Biljanine rođene sestre bolovao je od teške bolesti, a sahranjen je na dan Biljaninog porođaja.

– Nažalost, nisam mogla da se radujem tom biću koje sam ja donela na svet, jer je tog istog dana povorka krenula da odnese dva metra pod zemlju još jedno mlado biće, tačnije sina moje rođene sestre Nikolu – rekla je pevačica svojevremeno kroz suze.

– Nazvali su nekoga u mom okruženju i saopštili. Ja sam već videla koliko je sati i šta se događa, počela sam da urlam na sav glas i tu noć nisam mogla nikako da spavam kako treba, da bi ubrzo posle toga počeli bolovi i porođaj. Teški trenuci, sam u tuđem svetu bez igde ikog svog. Trudim se da zaboravim na to, ali svaki Matejin rođendan podseća na taj trenutak –rekla je s knedlom u grlu pre nekoliko godina pevačica za medije koja je o sinu sama vodila računa sve dok u njen život nije ušao Aleksandar.

Pročitajte: Biljana Sečivanović otvara vrata doma u Mrčajevcima u kom je odrasla, ne stidi se ničega (FOTO)

– Borimo se kao porodica, kao kuća da nešto stvorimo i zaradimo. Imala sam tvnovit put i ne žalim se, ja sam taj put morala da pređem. Prešla sam taj put, sebi nešto stvorila i obezbedila neko mesto na ovom nebu i ja sam zadovoljna. Imam supruga i daće Bog da mi brak opstane 40 godina. Ja ću da ga čuvam i da se borim za taj brak. Na Madagaskar ću da se preselim ako je to zarad nas i za našu dobrobit – rekla je Biljana.

Komentari (0)

Loading