Celebrity News

Suza suzu stiže! Aleksandra Prijović se pred prepunom arenom obratila svekrvi: Zorice...

Aleksandra Prijović se obratila svekrvi pred prepunom Arenom Zagreb

Suza suzu stiže! Aleksandra Prijović se pred prepunom arenom obratila svekrvi: Zorice...

Profimedia

Aleksandra Prijović sinoć je održala peti i poslednji u nizu zakazanih koncerta u Areni Zagreb. I ovo veče bilo je emotivno, kao svako prethodno, pevačica je uživala i sa publikom podelila dirljive trenutke, a onda se pred kraj koncerta sa suzama u očima Aleksandra Prijović obratila svekrvi.

- Tu je moja Zorica, Filipova majka. Zorice, da vam kažem, hvala vam što ste rodili najboljeg sina na svetu! Kao što sam već rekla pre, ovako nešto veliko ne bih mogla bez njega - rekla je Aleksandra ukazavši svekrvi poštovanje i još jednom beskrajnu zahvalnost svom suprugu, koji joj je od prvog dana najveća podrška.

Instagram

 

Svekrva Aleksandre Prijović slušala je njene reči sa suzama u očima i nije krila koliko je ponosna na uspeh, koji su zajedničkim snagama postigli njen sin i snaja.

Pročitajte: U jeku nagađanja o odnosu Filipa i Prije oglasila se Zorica Nakić! Evo šta o svemu ima da kaže svekrva (FOTO)

Svekrva Aleksandre Prijović na koncert je došla sa svojom majkom, a obe su tokom koncerta čuvale malog Aleksandra, koji je i ove večeri izašao sa mamom na binu, pa čak i zapevao.

Komentari (0)

Loading