Celebrity News

Prva ljubav zaborava nema! Boba Živojinović uhvaćen u toplom zagrljaju bivše supruge: Brena očajna, auuuu Bobo (FOTO)

Prva supruga Bobe Živojinovića dobro je poznata široj javnosti

Prva ljubav zaborava nema! Boba Živojinović uhvaćen u toplom zagrljaju bivše supruge: Brena očajna, auuuu Bobo (FOTO)

Prva supruga Bobe Živojinovića, nakon razvoda od slavnog tenisera pronašla je sreću kraj drugog muškarca, bivšeg košarkaša Iva Nakića i rodila mu dvoje dece, ćerku Ivu i sina Maria, takođe uspešnog sportistu.

Sve je Zorica učinila da joj se naslednici međusobno vole i poštuju te danas njen prvenac Filip može da se pohvali da ima tri brata i sestru koji se ugledaju na njega po svim životnim stavkama.

Boško Karanović

 

Evidentno je da je prva supruga Bobe Živojinovića pronašla adekvatan recept po kom njena porodica može da živi u skladu i miru, dok istovremeno vrlo lep odnos ona gaji sa Bobom i Brenom.

Pročitajte: Pričalo se da je zategnuto, ALI OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Brena stavila Priju i Borku na svoje mesto, na rođendanu Bobe Živojinovića (FOTO)

Na svim porodičnim slavljima je prisutna, a ne krije da je zahvalna pevačici što je njenog naslednika odgajala kao svoja dva sina Stefana i Viktora, s puno ljubavi i podrške.

Instagram

 

O odnosu Zorice i Brene mediji nikada nisu u lošem kontekstu pričali a da li će se to nastaviti i nakon najnovije fotografije osvanule na društvenim mrežama ostaje da se vidi.

Na njoj Boba grli svoju bivšu pratnerku, zapravo džentlemski joj vrlo prisno pomaže da obuče bundu.

Pročitajte: Sad je stvarno KRAJ, bajka je bila laž: Brena i Boba doneli odluku, dalje ne mogu zajedno

Fotografija je, doduše vrlo stara, veruje se da nastala još tokom perioda zabavljanja pomenutih aktera, ipak sumnja se da Breni nije svejedno zbog toga što ona kruži portalima, te da će reakcija biti burna.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading