Celebrity News

U jeku nagađanja o odnosu Filipa i Prije oglasila se Zorica Nakić! Evo šta o svemu ima da kaže svekrva (FOTO)

Svekrva Aleksandre Prijović bila je jasna

U jeku nagađanja o odnosu Filipa i Prije oglasila se Zorica Nakić! Evo  šta o svemu ima da kaže svekrva (FOTO)

Od prvoga dana svekrva Aleksandre Prijović govorila je samo najbolje o supruzi svoga prvenca. Radosna što se njen naslednik konačno skrasio i to kraj vredne i požrtvovane žene, koja joj je podarila unuka Aleksandra, pritom uspešno gradi pevačku karijeru, Zorica je odlućila da Priju prihvati kao svoje dete.

S godinama i Aleksandrina osećanja prema Zorici su rasla te danas obe mogu da potvrde da se neizmerno vole.

Pročitajte: Vreme je da vam saopštimo najlepše vesti! Aleksandra Prijović i Filip Živojinović putem Instagrama obradovali naciju- Devojčica je...(FOTO)

Ipak, kada se u medijima pojave spekulacije o Prijinoj i Filipovoj krizi u braku, me moguće je ne zapitati se kako na to svekrva Aleksandre Prijvoić reaguje i na čiju stranu staje kada do svađe supružnika dođe.

Story arhiva

 

Na svu sreću velikih oscilacija u odnosu pevačice i kompzitora do sada nije bilo, pa čak i kada se u medijima pojavio trač da ih ljubomora  zbog menadžera izjeda i preti da dovede do razlaza, estardna umetnica i sin Bobe Živojinovića pronašli su način kako to da na najbolji mogući način reše, bar ped očima javnosti.

Instagram

 

Danas na Aleksandrin rođendan oboje su objavili zajedničku fotografiju na svom Instagramu, čime se smatra da su demantovali nagađanja, a isto je učinila i svekrva Aleksandre Prijović.

Na svom profilu ona je podelila sliku sa snajom u zagrljaju uz poruku:

Pročitajte: Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića krenuo maminim stopama- Pogledajte malog Aleksandra kako svira klavir u porodičnom domu (FOTO)

- Srećna, najsrećnija draga moja! 

Instagram

 

Po svoj prilici razdora unutar porodice Živojinović nema, a čini se da ni pokušaji zlonamernika da ih zavade nemaju mnogo uspeha.

Komentari (0)

Loading