Celebrity News

Mama, volim te: Sahranjena Jelena Čvorović, ćerka neutešna

Sahrana Jelene Čvorović Paunović održala se danas na Novom groblju, gde se čitava porodica zajedno sa prijateljima okupila da je isprati na večni počinak.

Mama, volim te: Sahranjena Jelena Čvorović, ćerka neutešna

Boško Karanović

Najveću bol za preminulom glumicom oseća njena ćerka Mina, koja je pre nekoliko godina ostala i bez oca Milana. Na Novom Groblju održana je sahrana Jelene Čvorović Paunović, a saučešće je od porodice i prijatelja primala ćerka Mina, koja je na groblje stigla noseći venac belog cveća sa emotivnom porukom: "Volim te, mama".

Glumica, koju ste obožavali kao Žaklinu u seriji "Srećni ljudi", ili Đošinu Kasandru u "Porodičnom blagu", bila je stalni član Beogradskog Dramskog pozorišta, a preminula je sedamdeset petoj godini života.

Boško Karanović

 

Brojne kolege stigle su na Novo Groblje kako bi ispratile Jelenu na večni počinak. Međut prvima reditelj i direktor "BDP-a", Jug Radivojević, kolege Ivan Zarić, Ivan Tomić i Nenad Gvozdenović, Nada Blam sa ćerkom, kao i Milan Caci Mihailović.

Boško Karanović

 

Pročitajte: Draga mama, ti si moje sve na svetu - Jelena Čvorović je iza sebe ostavila neutešnu jedinicu

Sahrana Jelene Čvorović Paunović protekla je u tišini, uz suze ćerke Mine.

Boško Karanović

 

Podsetimo, na dan majčine smrti, ćerka joj je uputila potresnu poruku:

"Draga mama, jedini strah u životu mi je bio da ikada primim vest da si otišla. Od sinoć me je strah koju sliku da okačim, pošto ti je to oduvek bitno - kako si ispala na Fejsbuku i da se slikaš i da budeš lepa. A najlepša si. Privilegija je što sam tvoja, a ti moja." napisala je Mina pa dodala:

"Sada i zauvek. Najlepši deo sebe si podarila meni, i ako je nešto dobro kod mene danas, to je zbog tebe, mama. Ti si moje sunce. Ti si moja snaga. Sve si na svetu. Mama, volim te".

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

 

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading