Celebrity News

Nek svi znaju kada Aca i Bilja slave sinu rođendan: Zavirite na Ivanovu proslavu, čestitka od devojke ga je izula iz cipela

Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića proslavio rođendan

Nek svi znaju kada Aca i Bilja slave sinu rođendan: Zavirite na Ivanovu proslavu, čestitka od devojke ga je izula iz cipela

Boško Karanović

Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića obeležio je 24. rođendan, što je glavna tema javnosti čitavog jutra.

Pročitajte: Biljana Jevtić pozirala naga- Svi gledaju i ne veruju... Zar tako da se ponaša majka sina za ženidbu

Ivan Ilić gotovo svake godine rođendane proslavlja na isti način.

Na sam datum svog rođenja on voli da je u krugu porodice.

Luka Šarac

 

Empatičan momak, budući diplomirani pravnik, shvatio je koliku radost njegovim roditeljima Bilji i Aci pričinjava kada taj dan provodi kraj njih.

Muzički par obavezno tada ne zakazuje nastupe a tradicija je da Ivan u porodičnom domu oduva svećice sa torte omiljenog ukusa, a tek narednog dana slavi sa društvom.

Luka Šarac

 

 

Nikada u intimnoj proslavi za naslednika pevač i pevačica ne preteruju ali zato kada je poklon u pitanju ne pitaju šta košta.

Veruje se da je i ove godine sin Biljane Jevtić i Ace Ilića dobio poklon po zasluzi jer je stvarno divan momak, kulturan, vaspitan, pažljiv i beskrajno muzički talentovan.

Instagram

 

Šta je to dobio od ponosnih roditelja Ivan za javnost nije želeo da otkriva ali je zato sa fanovima na Instagramu podelio čestitke koje je primio, a jedna je svima zapala za oko- ona od njegove devojke.

Pročitajte: Sin Biljane Jevtić najsrećniji je momak na svetu! Njegova izabranica objavila razlog - svi čestitaju, a od Bilje i Ace ni glasa (FOTO)

-Srećan rođendan Dušana moja - napisala je Anđela Milićević kraj koje je sin muzičkog para pre tri godine pronašao sreću a sve su naznake da će po okončanju studija svoju izabranicu on zaprositi.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading