Celebrity News

Javili su mi da je preminuo: Pevačica se jedva sabrala zbog smrtnog slučaja u porodici

Gubitak Vanje Mijatović načisto ju je slomio

Javili su mi da je preminuo:  Pevačica se jedva sabrala zbog smrtnog slučaja u porodici

Ata Images

Pevačica uživa u jednom od najlepših životnih perioda. Venčanje je bilo njena velika želja, a sad je proslavila prvu godišnjicu braka - sa suprugom u društvu kumova. Aleksandar Mandžukić je njena najveće podrška u svim životnim izazovima.

Gubitak Vanje Mijatović načisto ju je slomio, a suprug je i tada bio uz nju kako bi joj pomogao da što lakše preboli odlazak člane porodice.

Pročitajte: Povorka je krenula da mlado biće odnese pod zemlju - Tragedija pevačice 

- Za neke stvari sam zaista emotivna, a za neke nisam, ali svakom po zasluzi. Retko plačem, volela bih da mogu više da olakšam dušu, ali spontano me vode emocije, sve to čovek mora da preživi - rekla je Vanja koja je tužnu vest o smrti dede primila neposredno pred nastup.

- Puno puta se raznežim, njihove priče i energija sve to mnogo jače deluje na mene. Kada se moj tata takmičio bilo mi je gore nego kada sam se ja takmičila. Još smo tada imali smrtni slučaj pred izlazak na binu, moj deka je preminuo i nismo mu rekli. Meni su javili, ja sam nekako izašla i otpevala, pa smo i njemu saopštili - prisetila se pevačica koja i dalje ne zna kako je smogla snage za nastup.

- Ne znam kako sam uspela, trudila sam se da budem jaka da on ne primeti jer je znao da nešto nije u redu - kaže ona.

Komentari (0)

Loading