Celebrity News

Ilda Šaulić sa snajom Marinom od prvog dana ima isti odnos: Svi su probali da utiču, ali bezuspešno - evo u čemu je stvar (FOTO)

Snaja Ilde Šaulić posle dužeg vremena u Beogradu

Ilda Šaulić sa snajom Marinom od prvog dana ima isti odnos: Svi su probali da utiču, ali bezuspešno - evo u čemu je stvar (FOTO)

Miloš Nadaždin

Domaća javnost odavno je upoznata sa činjenicom da je snaja Ilde Šaulić, Goce i Sanele izuzetno lepo prihvaćena u porodici.

Pročitajte: Ilda Šaulić je najponosnija tetka na svetu - Objavila fotografiju sa bratanicom Manjom i sve raznežila (FOTO)

Šabanova supruga i naslednici, počev od najmlađeg Mihajla čije je Marina srce ukrala, opčinjeni su lepom vaspitačicom, koja osim što poseduje zavidnu harizmu, blagoslovena je i strpljenjem, maštovitošću, smirenošću, što su osobine koje se stiču s godinama i iskustvom.

Story

 

Budući da su u porodici svi dosta temperamentni, Marinina blaga priroda svima je prijala, a posebno Ildi, koja joj je karakterno možda i najsličnija.

IIlda i Sanela Saulic instagram

 

Snaja Ilde Šaulić od prvoga dana gaji svojevrsnu prisnost prema pevačici, stalno se čuju, ranije su se često posećivale, najpre su se nalazile u Ildinom domu, a čini se da s tim ima veze to što se slažu po horoskopskim znakovima.

Instagram

 

Uzimajući u obzir baš ovaj aspekt, Mihajlova supruga zaovi je nedavno čestitala rođendan:

- Mom Strelcu je divan dan - napisala je Marina ispod fotografije večernjeg zajedničkog provoda.

Instagram

 

Mihajlo i Marina žive u inostranstvu. Zbog njegovog poslovnog zaduženja pri ambasadi prinuđeni su da ćerku Manju podižu van granica naše zemlje i daleko od porodice, ipak zaljubljeni par svaku priliku grabi da dođe u Srbiju i bude kraj voljenih.

Pročitajte: Pre Bojana Ilda Šaulić volela je 35 godina starijeg oženjenog muškarca! Šaban ga nije želeo u kući

Odatle i ova jedna fotografija nastala povodom Ildinog rođendana a koja najbolje svedoči tome koliko su snaja i zaova bliske i odane jedna drugoj.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading