Celebrity News

Pre Bojana Ilda Šaulić volela je 35 godina starijeg oženjenog muškarca! Šaban ga nije želeo u kući

Bivši dečko Ilde Šaulić bio je dosta stariji od nje

Pre Bojana Ilda Šaulić volela je 35 godina starijeg oženjenog muškarca! Šaban ga nije želeo u kući

Bivši dečko Ilde Šaulić bio je nepoželjan gost u domu Šaulića. Šaban za njega nije želeo da čuje, a čak se spekulisalo da je zabranio da se njegovo ime spominje.

Razlog je taj što je reč o muškarcu čak 35 godina starijem od njegove mezimice, kojeg je ona volela čak deceniju i po.

Pročitajte: Jednostavno, a skupo! Ilda Šaulić ponela torbu od vrtoglavih 4000 evra, evo kako ju je iskombinovala (FOTO)

Da zlo bude veće, bivši dečko Ilde Šaulić bio je i oženjen, imao je i ćerku malo malo mlađu od nje, a ta romansa jedva je okončana.

Zoran Kuzmanović Munja

 

Ilda je, navodno, svog momka čekala da se razvede pa da se venčaju, ali kako je vreme prolazilo a to se nije dogodilo, shvatila je da je bolje da dalje nastavi sama, zbog čega je dugo tugovala.

Boško Karanović

 

Nekoliko godina posle raskida pronašla je sreću kraj Bojana Vučkovića te sa njim ima ćerku Emu, a iako radost ne krije i tvrdi da živi hepiend, dobar deo njene publike i fanova veruje da svog prvog izabranika ona još uvek nije prebolela.

Instagram

 

Da li i u Ildinom slučaju prva ljubav zaborava nema, niko sa sigurnošću ne može da tvrdi, ali izvesno je da se ona iz kandži ljubavnog lavirinta izvukla, na čemu su bili najzahvalniji Šaban i Goca.

Pročitajte: Porodica Šaulić slavi! Ilda se oglasila na Instagramu i podelila veliku radost- Mala Ema je najsrećnija, dočekala je TAJ DAN (FOTO)

Godinama su posmatrali svoju naslednicu kako se muči, zatim kako pati, a kada je ponovo pronašla ljubav i rodila im unuče, njihovoj sreći nije bilo kraja.

Instagram

 

Nažalost, u Ildinoj radosti i novom životu Šaban nije dugo mogao da uživa, ali najvažnije je pak da je Ilda zadovoljna, zaljubljena i srećna.

Komentari (0)

Loading