Celebrity News

Ćerke iz prvog i drugog braka Svetozara Cvetkovića prvi put zajedno u javnosti: Dea i Klara se ne gledaju u oči, a evo šta je razlog (FOTO)

Ćerke Svetozara Cvetkovića svakodnevno su obasute komplimentima

Ćerke iz prvog i drugog braka Svetozara Cvetkovića prvi put zajedno u javnosti: Dea i Klara se ne gledaju u oči, a evo šta je razlog (FOTO)

Ćerke Svetozara Cvetkovića prisustvovale su proslavi baka Milunkinog 89. rođendana.

Majka popularnog dramskog umetnika na korak je do desete decenije. Uprkos tome odlično se drži i još bolje izgleda, što je Svetozara i njegovog brata navelo da pomislie da bi rođendanska proslava u kafani bila idealno rešenje i nisu se prevarili.

Pročitajte: Konačno uživa pored ŽENE SVOJIH GODINA - Pogledajte koja naša poznata glumica je OSVOJILA SRCE Svetozara Cvetkovića (FOTO)

Intimnom slavlju uz zakusku i muziku prisustvovala je čitava porodica. 

Ata Images

 

Ako je suditi po fotografijama objavljenim na Instagram profilu glumca, ćerke Svetozara Cvetkovića čitave večeri sedele su uz omiljenu nanu, te su zajedno s njom otpevale pesmicu Divan dan i oduvale svećice.

Instagram

 

 

Ponosna baka zasigurno tom prilikom nije mislila mnogo na sebe. Veruje se da je zaželela zdravlje za njene voljene i da su uvek ovako na okupu, nasmejani i u slozi.

Upravo tim rečima može se opisati odnos dveju naslednica Svetozara Cvetkovića, koje plene harizmom ali i nesvakidašnjom lepotom.

Instagram

 

Prvu, stariju Deu on je dobio u braku sa suprugom Dankom, drugu Klaru rodila mu je koleginica Jelena Đokić, od koje se razveo pre dve i po godine.

Pročitajte: TO što mi je uradila, dosta sam ćutao! Svetozar Cvetković konačno priznao zašto je pukao brak sa Jelenom Đokić

Na fotografijama i snimcima rođendanske proslave nije se videlo da li su Milunkine bivše snaje prisustvovale, ono što se ipak dalo zaključiti je da su decu tako vaspitale da se iz sveg srca vole, čuvaju i poštuju.

Instagram

 

Starija Dea zaštitnički je, po svemu sudeći, nastrojena prema mlađoj Klari i bratu Luki, koji s druge strane nju posmatraju kao glavnog uzora..

Komentari (0)

Loading