Celebrity News

Vlade, gde će ti duša? Divac se vozi limuzinom i ima milijarde, a njegov stariji sin i devojka idu gradskim prevozom: Slika je dokaz (FOTO)

Sin Vlade Divca živi veoma skromno

Vlade, gde će ti duša? Divac se vozi limuzinom i ima milijarde, a njegov stariji sin i devojka idu gradskim prevozom: Slika je dokaz (FOTO)

HELLO! arhiva

Za razliku od ćerke Petre koja je odabrala da život nastavi u Beogradu, mlađi i stariji sin Vlade Divca ostali su u Americi.

Tamo su se školovali, stekli prijatelje, devojku stoga nije bilo razloga da prebivalište menjaju.

Pročitajte: Devojku Luke Divca znate, a evo kako izgleda Matijina izabranica- Ana i Vlade glasno su rekli koja im je bolja, a vama?

Amerika je od prvoga dana život Luke i Matije Divca, tamošnji stil života posebno se dopada Luki, iako vrlo uspešno pomaže fondaciji svojih roditelja, tačnije radi na humanitarnim akcijama upućenim Srbiji.

 

 

U domovinu navraća tek oko praznika ili kada poslovne prilike to od njega zahtevaju, ali činjenica je da sebe ne vidi ovde niti smatra da tu pripada.

Po svim karakteristikama je Amerikanac i to onaj srednjeg staleža koji uprkos milionima svojih roditelja živi u malom stanu i vozi se gradskim prevozom.

 

 

Istina je da su Ana i Vlade najzaslužniji za to kako se Luka, pa i njegov mlađi brat Matija i sestra Petra ponašaju.

Tokom njihovog odrastanja nisu želeli da ih razmaze, te im stoga nisu udovoljavali u svemu, kupovali sve, naprotiv prvi automobil bio je star gotovo kao Vlade, krčao je, jedva je išao i njega su delili sve troje.

 

 

Često su se ćerka i sin Vlade Divca šalili da se voze kolima kao boingom te da imaju utisak da će u nekom momentu poleteti, ali i taj period je prošao.

Svako od troje Divčevih naslednika danas ima svoje poslove, lepo zarađuju, ali skromnost je i dalje kod njih prisutna.

 

 

Ne razbacuju se novcem, naprotiv, nastoje da troše samo ono što zarade, ponešto i da uštede. 

Vole putovanja i avanture sa kojima se tamo susreću.

Pročitajte: Zar da ovako živi pored oca milionera? Stariji sin Vlade Divca otvorio vrata skromnog doma u Americi - Mreže gore od komentara (FOTO)

To je verovatno jedan od razloga zašto su umesto u luksuznom automobilu Luka Divac i njegova izabranica nedavno uslikani u metrou.

 

 

Kako god bilo, čini se da su Ana i Vlade od svojih naslednika stvorili ljude za primer.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading