Lifestyle

Zar da ovako živi pored oca milionera? Stariji sin Vlade Divca otvorio vrata skromnog doma u Americi: Mreže gore od komentara (FOTO)

Stariji sin Vlade Divca samostalan je od svoje 18. godine

Zar da ovako živi pored oca milionera? Stariji sin Vlade Divca otvorio vrata skromnog doma u Americi: Mreže gore od komentara (FOTO)

Luštica Bay

Odmah nakon svršetka studija stariji sin Vlade Divca izrazio je želju da se osamostali, što su ponosni roditelji s oduševljenjem prihvatili.

Podržali su ga da odleti iz porodičnog gnezda, prethodno mu predočivši sve prednosti i mane, a mada su mnogi očekivali da će mu uz savete pokloniti i recimo stan na Menhetnu, to se nije dogodilo.

Davno je Ana baš za Story ispričala da je oba sina i usvojenu ćerku Petru odgajala u pravoslavnom duhu. Da svo troje i te kako poznaju skromnost te da se nikada nisu bunili što im je dato manje, nego njihovim vršnjacima istog materijalnog statusa.

Pročitajte: Vlade Divac dopustio da mu kuća u Prijepolju izgleda OVAKO - Pogledajte u kakvom je stanju očevina slavnog košarkaša (FOTO)

I danas se u porodici prepričavaju dogodovštine sa starim automobilom koji su im pazarili nakon položenog vozačkog ispita.

Instagram

 

Uzevši sve pomenuto u obzir niko se nije mnogo iznenadio što stariji sin Vlade Divca danas ne živi u svili i kadifini u penthausu, već vrlo jednostavno u manjem stanu.

Dom Luke Divca i njegove izabranice Berit Bontems skroman je ali izuzetno topao. Kuhinja, trpezarija i dnevni boravak su smešteni u jednu prostoriju, odvaja ih simpatični šank, a centralno mesto sobe zauzimaju kauč i televizor.

Instagram

 

Stan se sastoji još iz kupatila i spavaće sobe koja je vrlo svetla i udobna za spavanje. 

Pročitajte: LOŠE VESTI stižu iz porodice Divac- Slika iz bolnice u sekundi obišla svet, Ani svi šalju reči podrške i utehe (FOTO)

Ni L od luksuzna tu nema, ali čini se da Luku to ni ne zanima. Radi kao jedan od direktora Divac Fondacije i po svoj prilici fokusiran je na važnije stvari.

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading