Celebrity News

Devojku Luke Divca znate, a evo kako izgleda Matijina izabranica: Ana i Vlade glasno su rekli koja im je bolja, a vama?

Mlađi sin Ane i Vlada Divca zaljubljen je do ušiju

Devojku Luke Divca znate, a evo kako izgleda Matijina izabranica: Ana i Vlade glasno su rekli koja im je bolja, a vama?

Ata Images

Za razliku od starijeg, mlađi sin Ane i Vlada Divca ne voli publicitet.

Dok je Luka na čelu Fondacije čiji su osnivači njegovi roditelji i rado govori na prijemima i manifestacijama,  Matija ne želi da se javno eksponira, čak ni zarad humanog cilja, stoga je prava misterija za javnost.

Pročitajte: Zar da ovako živi pored oca milionera? Stariji sin Vlada Divca otvorio vrata skromnog doma u Americi - Mreže gore od komentara (FOTO)

Jedini put do njegove intime je Instagram-profil koji vrlo stidljivo koristi.

Boško Karanović

 

Ipak, zahvaljujući pomenutoj platformi mediji su saznali kako izgleda Matijin dom u Sakramentu, da osim velelepne vile on poseduje skupoceni automobil i dva ljubimca šarpeja, da beskrajno uživa u putovanjima, da je druželjubiv tip osobe, ali i da voli jednu Kendru.

Mlađi sin Matije Divca objavio je na profilu svega nekoliko fotografija sa izabranicom, ali i to je dovoljno da se zaključi o kakvoj je devojci reč.

 

 

Buduća  Anina i Vladova snaja poseduje bebi fejs, posebnu harizmu, a po svemu sudeći karakterno je vrlo slična Matiji, te je zaključak da se zaljubljeni par dopunjuje i beskrajno voli.

Pročitajte: Koja svekrva voli svoju snaju? Devojka sina Ane i Vlada Divca objavila šta joj se desilo kad je došla u njihovu kuću i sve rasplakala 

Nije poznato da li je preslatka Kendra Stumbos imala tu čast, poput Lukine devojke, da upoznala Anu i Vlada, a ni da li je posetila Srbiju.

 

 

Veruje se da čak i kada se to bude dogodilo javnost neće o tome biti upoznata.

 

 

 

Komentari (0)

Loading