Celebrity News

Umesto radosti tuga! Aleksandra Prijović u suzama posle koncerta u Zagrebu: Da sam samo znala....

Aleksandra Prijović u suzama, ne može da se smiri

Umesto radosti tuga! Aleksandra Prijović u suzama posle koncerta u Zagrebu: Da sam samo znala....

Ono što je Aleksandri Prijović pošlo za rukom nije gotovo nikome. Beogradsku Arenu napunila je čak tri puta, u Zagrebu je napravila pravi haos. Iako svi misle da uživa u svom ogromnom uspehu, Aleksandra Prijović u suzama ne može da se smiri

O mladoj pevačici se mnogo govori, od garderobe koju je nosila na koncertima, preko pesama koje je pevala, do ponašanja. Pričalo se i o njenoj skromnosti. Dok određeni izvođači traže more stvari od organizatora, Prija ima samo uslov da iz nju bude porodica.

Pročitajte:Suza suzu stiže! Aleksandra Prijović se pred prepunom arenom obratila svekrvi

– Bez porodice ne idem nigde. Jako mi je bitno da su pored mene. Na svakom koncertu su sa mnom. Uvek mi isto kažu, požele mi sreću i raduju se zbog svega što se dešava. Trudim se da im udovoljim na svaki mogući način, oni su se sigurno molili da sve prođe kako treba, ništa im drugo nije trebalo. Mene su roditelji, i baka, i deka tako naučili da mi ništa ne treba. I mene kada pitaju, kada odem negde, šta ti treba, ja kažem samo voda – rekla je Aleksandra nedavno koja je sada za Blic televeziju ispričala šta joj se dogodilo u Zagrebu.

Ata Images

 

 

– I dok sam stajala tu prošla mi jedna gospođa sa jednom devojčicom koja ne znam da li ima više od 10 ili 12 godina i rekla mi je: ja imam petoro dece, moj muž ja nekom boljem mestu  ja sam ćerki ispunila želju i dala sam zadnji dinar da joj kupim kartu za koncert – rekla je Prija u suzama i dodala:

– Da sam znala ne bih nikada dozvolila da kupe kartu –  jedva je izustila Prija.

 

 

Komentari (0)

Loading