Celebrity News

Bez njih ne bi bilo ni luksuznih putovanja, ni skupocene garderobe: Evo ko finansira Bojanin i Mirkov život na visokoj nozi

Bojana Rodić i Mirko Šijan žive luksuzno, a evo od čega

Bez njih ne bi bilo ni luksuznih putovanja, ni skupocene garderobe: Evo ko finansira Bojanin i Mirkov život na visokoj nozi

Ata Images

Bojana Rodić i Mirko Šijan svoj dom izgradili su u porodičnoj kući u Surčinu, gde njihovi sinovi Zoran i Vukan uživaju u društvu babe Goce.

Na njihovim mrežama jasno se vidi da žive život na visokoj nozi, a da bi to sebi obezbedili, Bojana Rodić i Mirko Šijan odlučili su da se pridruže porodičnom biznisu njenih roditelja, koji se godinama bave prodajom pilića.

Pročitajte: Sin Goce Božinovske NAPUSTIO porodični dom - Njegova supruga Bojana Rodić se oglasila na Instagramu, o Mirku je ovim sve rekla

Kako pišu domaći mediji, njih dvoje su iznajmili tezgu na Bajlonijevoj pijaci, gde razvijaju porodični biznis Rodića, što je bračnom paru osnovni prihod.

Ata Images

 

- Bojanu i Mirka ljudi na pijaci obožavaju. Rodićku posebno, ona je tako prijatna, ljubazna i draga devojka. Prosto je rođena za taj posao. Biznis im ide super, rade punom parom, koliko znamo prodaja im je nikad bolja. Solidno zarađuju od toga, a i Mirko Bojani mnogo pomaže u poslu. Stvarno su tandem snova za sve - otkrio je nedavno izvor.

- Ma Bojana je zmaj, ona nije navikla da odmara, evo porodila se početkom godine, a oni već punom parom rade na Bajloniju na tezgi. Njoj kao da ništa ne pada teško. Srećom, te je tu baka Goca koja im čuva decu kod kuće dok su oni na pijaci. Sve im se lepo namestilo, od prodaje pilića mogu da žive dobro i to im je sada osnovni izvor prihoda - kaže izvor blizak paru za Pink.rs.

Komentari (0)

Loading