Celebrity News

Sin Goce Božinovske NAPUSTIO porodični dom: Njegova supruga Bojana Rodić se oglasila na Instagramu, o Mirku je ovim sve rekla

Sin Goce Božinovske napustio majku

Sin Goce Božinovske NAPUSTIO porodični dom: Njegova supruga Bojana Rodić se oglasila na Instagramu, o Mirku je ovim sve rekla

ATA Images

Godinama unazad sin Goce Božinovske, Mirko Šijan zadavao je majci glavobolje svojim ne tako primernim ponašanjem, o čemu je i sama pevačica u više navrata otvoreno govorila.

Mirko je voleo da izlazi, nije imao stalni posao, menjao je devojke i zabava mu je bila na prvom mestu, međutim otkako je upoznao Bojanu njegov život se preokrenuo. 

Instagram

 

 

Porodično gnezdo sa svojom dragom svio je u Surčinu, a dom je zatim postao bogatiji za dva naslednika. Prvi sin Zoran na svet je došao 2021., a ove godine, baš na Gocin rođendan, stigao je i drugi dečak, preslatki Vukan.

Instagram

 

 

Mirko je postao drugi čovek, suprug, otac, ali i sin za primer i nije bilo srećnije žene od popularne pevačice koja je svu svoju ljubav i vreme usmerila ka unucima i za koje joj ništa nije padalo teško da uradi. Sada je ipak došao trenutak da se porodica razdvoji, što je Goca veoma teško podnela.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Sijan (@bojana_sijan)

 

Naime, kako prenose domaći mediji, sin Goce Božinovske sa Bojanom i sinovima odlučio je da se preseli na crnogorsko primorje. Iako imaju veliki bazen u dvorištu i sve pogodnosti za decu, oni su ipak odlučili da odu iz Beograda.

 

 

- Kako im je celo društvo u Crnoj Gori i njih dvoje su se uputili dole. Malo im je napornije jer su deca još uvek mala, Zoran će u septembru 2 godine, a mali Vukan ima tek 7 meseci, još su u pelenama, ali nisu uopšte razmišljali već su krenuli sami sa decom.

 

 

- Goca Božinovska se nudila da krene i ona da pripomogne, ali oni žele sve sami da radi oko svoje dece - kaže izvor bizak pevačici i nastavlja.

- Goca živi sa svojim unucima, toliko se navikla na njih, da joj je sada jako tužno jer joj je prazna kuća i potpuna tišina. Svi joj kažemo odmori se, naspavaj se, ali ona neće, opet samo radi po kući i sprema. A Mirko joj svakodnevno šalje slike sa mora i kako se provode.

Komentari (0)

Loading