Celebrity News

Imala sam platu veću nego majka i otac zajedno: Svi je znaju kao suprugu Olivera Dragojevića, a malo ko čime se bavi

Supruga Olivera Dragojevića je ovo po zanimanju

Imala sam platu veću nego majka i otac zajedno: Svi je znaju kao suprugu Olivera Dragojevića, a malo ko čime se bavi

Vesnu Dragojević svi znaju kao suprugu legendarnog Olivera Dragojevića. U braku su proveli 45 godina, sve do njegove smrti, i imaju tri sina, Dina i blizance Damira i Davora. Supruga Olivera Dragojevića je muzičaru bila ogromna podrška čak i kada im je brak bio ozbiljno uzdrman.

Naime, pevač je slovio za porodičnog čoveka, a 2006. godine njegov brak bio je ozbiljno uzdrman. U javnost je dospela informacija da je imao aferu i da je godinama vodio paralelan život.

Pročitajte: Jedine fotografije venčanja Vesne i Olivera Dragojevića! Mladoženja sa dugom kosom, a mlada u venčanici kakve se danas više ne prave

Manekenka Branka Marić Muti javno je priznala da je sa umetnikom dugo godina bila u ljubavnoj vezi, sedamdesetih i početkom osamdesetih godina, a koliko je afera bila ozbiljna, govori činjenica da je Dragojević zbog Branke želeo da ostavi suprugu. Vesna je jako teško podnela saznanje da joj je suprug bio neveran, deset godina joj je trebalo da preboli prevaru.

 Sada je pričala da je Oliver imao druge žene.

 - Bila je jedna Jelena, ja je znam! On je svaki dan menjao te ženske. On s njom ispod ruke, a ide za mnom. A to je trajalo sigurno desetak dana - rekla je  za Radio Dalmaciju Vesna kada je govorila i o svojoj karijeri.

Pročitajte: Ovo su sinovi Olivera Dragojevića - Jedan je snimio pesmu KOJU OBOŽAVATE, a niste znali ko mu je otac! Pogledajte njihovu jedinu fotografiju

– Završila sam srednju medicinsku školu i radila dve godine u dispanzeru, a onda sam dobila priliku za premeštaj u dečju bolnicu za astmatičare, u Cavtatu. Kad su oni tamo videli moje ocene, odmah su mi dali priliku za specijalizaciju za laboranta, kasnije sam imala platu višu nego moji majka i otac zajedno – kazala je Vesna.

Facebook

 

 

– Moji su digli kredite da uredimo stan... Kad smo se venčali, nas je jedanaestero živelo osam godina u istom stanu! Ujutro se svi razbeže, ostanemo svekrva i ja. A svekrva je imala godina kao ja sad. Ali je ona meni, po mom doživljaju, bila toliko stara da sam ja očekivala svaki dan da će ona umreti – rekla je Vesna koja je utehu pronašla u unucima.

 

 

Komentari (0)

Loading