Celebrity News

Ovo su sinovi Olivera Dragojevića: Jedan je snimio pesmu KOJU OBOŽAVATE, a niste znali ko mu je otac! Pogledajte njihovu jedinu fotografiju

Sinovi Olivera Dragojevića muzički su talentovani, ali ne vole eksponiranje

Ovo su sinovi Olivera Dragojevića: Jedan je snimio pesmu KOJU OBOŽAVATE, a niste znali ko mu je otac! Pogledajte njihovu jedinu fotografiju

I dan-danas sinovi Olivera Dragojevića ne mogu da se pomire sa činjenicom da ih je muzičar zauvek napustio.

Najstariji Dino i blizanci Davor i Damir, petu godišnjicu smrti pevača obeležili su nedavno u krugu porodice, sa velikom tugom i prisećanjem na neka lepša zajednička vremena.

Oliverovi junaci pamte svaku reč koju im je ikada kao savet udelio, a kroz smeh se sećaju i njegove molbe da niko od unuka ne ponese njegovo ime.

Pročitajte: Nikada nećete pogoditi ko su legende sa slike: Cela Jugoslavija ih je obožavala (FOTO)

Verovao je muzičar da će dečak tako biti obeležen, te da će ga vršnjaci zafrkavati u školi.

 

Instagram

 

Jednako oprezno ponašao se i kada je sinove trebalo vaspitavati i usmeravati ih ka budućnosti.

Nikada nijednog od njih nije prisiljavao da zavoli muziku, a više o tome ispričao je Davor, koji je po svojoj želji, ne na očevo insistiranje, 1997. snimio duet sa Renatom Končić Mineom "Ako ovo je kraj".

Pročitajte: Udovica Olivera Dragojevića slomljena, otvorila dušu: Istina je, varao me je sa OVOM poznatom ženom (FOTO)

- Otac me nikad nije tlačio nekim svojim ambicijama. Kao ni Davoru ni Damiru, nije mi nikad gurao instrumente u ruku samo zato što smo deca poznatog pevača, nismo morali ni učiti svirati niti ići u muzičku školu, iako je kod kuće uvek bilo klavijatura, gitara, klarinet...

- Otkad pamtim, nije nas nikad opterećivao svojim poslom i svojom slavom. Premda se to čini kao fraza, ali uvek smo bili kao prijatelji, išli i na more i na ribe skupa, igrali zajedno bilijar, a i danas je nezamislivo da ne igramo zajedno mali balun u Žrnovnici - svojevremeno je rekao Oliverov naslednik kojem je ovo bio samo mali izlet u umetnost.

 

Za sebe je kasnije odabrao nešto drugačiji put, poput svoje braće.

Sinovi Olivera Dragojevića muzičaru su za života podarili puno srećnih trenutaka, a može se reći da je najradosniji Oliver bio zbog rođenja unuka. Petoro ih je bilo, a nakon što je preminuo stiglo je još dvoje.

Pročitajte: Udovica Olivera Dragojevića otkrila tajnu čuvanu decenijama: Ovo je razlog zbog kojeg nije dolazio u Beograd 30 godina

Supruzi Vesni Dragojević on je ostavio u amanet da unucima priča bajke, kao i priče o slavnom dedi, što ona zasigurno čini.

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading