Celebrity News

Devojka Luke Raca sa drugim čeka dete, a planirali su venčanje: Kakav šok (FOTO)

Bivša devojka Luke Raca u blagoslovenom je stanju

Devojka Luke Raca sa drugim čeka dete, a planirali su venčanje: Kakav šok (FOTO)

Jakov Simović

Bivša devojka Luke Raca u jeku najveće ljubavi nestala je iz života mladog biznismena.

Pročitajte: Parče raja u srcu Beograda! Zavirite u tip-top skockani stan Luke Raca na Dorćolu: Jedan detalj privlači posebnu pažnju (FOTO)

Mesecima pre odluke lepe arhitektice Vanje Marković da na romansu stavi tačku i glumca ostavi na milost i nemilost medijima i javnosti, svi su pisali o njihovom sudbinskom susretu i sudbinskoj ljubavi, koja je pretila da kulminira brakom.

Miloš Nadaždin

 

Na nesreću onih koji su zaljubljenom paru prognozirali zajedničku budućnost, došlo je do kraha, a uprkos činjenici da nijedan od aktera za medije na tu temu nije želelo da govori, prateći njihove Instagram-profile, mediji i javnost dolazili su povremeno do pojedinih podataka vezanih za njihov emotivni život.

 

 

Nadanja o pomirenju potpuno su pala u vodu kada se doznalo da glumac ima novu izabranicu, a ubrzo od tog trenutka i Vanja je sa pratiocima na Instagramu podelila da je ponovo zaljubljena, a nedavno je čak sve obradovala podatkom da je u blagoslovenom stanju. 

Luka Šarac

 

Uspešna arhitektica na Instagramu je, naime, objavila sliku u bež haljini gde se vrlo upečatljivo vidi trudnički stomačić.

Pročitajte: Porodične tajne - Luka Raco u kući odmalena gledao scene koje su mu zauvek ostale UREZANE U SEĆANJU

„Mamin mali božićni poklon“, napisala je bivša devojka Luke Raca u produžetku i, veruje se, sve ovom informacijom obradovala.

Instagram

 

Ima i onih koji su se uprkos raskidu do danas nadali da će Vanja i Raco pronaći način da se ponovo spoje, sada je definitivno da je svako krenuo svojim putem. 

 

 

Komentari (0)

Loading