Celebrity News

Par meseci do rođenja deteta Miloš Biković se rastao od Ivane Malić: Ovo su detalji (Foto)

Verenica Miloša Bikovića kroz par meseci treba da se porodi

Par meseci do rođenja deteta Miloš Biković se rastao od Ivane Malić: Ovo su detalji (Foto)

Instagram

Ako je suditi po fotografijama objavljenim na društvenim mrežama verenica Miloša Bikovića trebalo bi uskoro da se porodi.

Pročitajte: Pričalo se da Miloš Biković čeka dečaka, a sada je Ivana Malić iznenadila porukom na Instagramu -Dobro nam došla, devojčice (FOTO)

Budući da glumac i lepa advokatica na tu temu nisu mnogo govorili ne zna se tačan datum dolaska njihovog prvog deteta na svet, ali svi pretpostavljaju da je još malo vremena ostalo.

Instagram

 

Zaljubljeni par do skoro je boravio u svom domu u Rusiji, veruje se zbog Bikovićevih obaveza, ali je nedavno glumac sa fanovima podelio podatak da je otputovao u Švajcarsku i to bez Ivane.

Instagram

 

 

Spekuliše se da verenica Miloša Bikovića, zbog svog stanja, nije voljenog ovoga puta mogla da isprati te da je ostala u Beogradu gde je u sigurnim rukama.

Instagram

 

Za to vreme dramski umetnik, koji karijeru gradi na više frontova, nalazi se u Cirihu gde ima turneju povodom predstave Laž, koju igra sa Jelisavetim Orašanin, Miodragom Radonjićem i Tamarom Krcunović.

Pročitajte: Sve je spremno za prinovu! Ivana Malić pokazala kako su ona i Miloš opremili dom (FOTO)

Objavio je Miloš na Instagramu sve detalje izbođenja, završnog aplauza a po svemu sudeći iskoristio je priliku da sa prijateljima i kolegama uživa u prekrasnoj novogodišnjoj dekoraciji grada.

Instagram

 

Još par dana i on će pohrliti u zagrljaj svojoj dragoj, koja ga nestrpljivo iščekuje da zajedno probevedu poslednje trenutke u iščekivanju naslednika. 

Instagram

 

 

 


 

Komentari (0)

Loading