Celebrity News

U bolnici su mi govorili da je ostavim: Jelena Veljača progovorila o porođaju

Ćerka Jelene Veljače proslavila rođendan, a tim povodom mama joj je uputila dirljive reči

U bolnici su mi govorili da je ostavim: Jelena Veljača progovorila o porođaju

Dalibor Danilović

Glumica, rediteljka i aktivistkinja Jelena Veljača podelila je dirljivu poruku na svom Instagramu, otkrivši da je 15. 12. zauvek njen datum, jer je 2015. godine baš na taj dan postala Lenina mama.

Ćerka Jelene Veljače i Dražena Čučeka napunila je osam godina, a ovim povodom Jelena je naslednici posvetila dirljivu poruku:

„15 / 12. moj datum zauvek! Dan kada sam postala mamica i kad se rodila moja najdivnija, najčudesnija, najdraža curica. Kad je bila beba, prvog meseca se popravila više od kile, i ja sam joj stalno tepala da je kolačić.“

Pročitajte: Tek sa 40 pazarila krov nad glavom, ali vredelo je čekati! Ovde živi Jelena Veljača sa mužem i ćerkom - Ima čak tri balkona (FOTO)

„Govorili su mi da pazim da će to tako ostati zauvek, ali ja nisam mogla da prestanem jer je bila slatka kao kolačić i tako je ostalo do danas - ne samo Lena Miša Kristijana, već i kolačić i patuljčica“, napisala je Veljača.

Instagram

 

Ove godine ćerka Jelene Veljače, baš kao i njena mama, bolesne su na ovaj važan datum.

- Ovog puta za rođendan smo bolesne, pa smo sami kod kuće već danima, ali ima neke magije i u tome, samo ona i ja. Kao onda u porodilištu kad su me molili da pustim bebu i naspavam se, a ja nisam dala jer je bila zima i dolazio je Božić, a ja sam na poklon dobila najsavršenije čudo od svih - ćerku i htela sam samo da piljim u nju i pazim na nju.

 

Komentari (0)

Loading