Celebrity News

Mnogo je stariji od nje: Pogledajte ekskluzivne fotke sa venčanja Jelene Veljače sa mužem koji ju je ostavio JER GA NIJE POŠTOVALA (FOTO)

Venčanje Jelene Veljače pod rednim brojem dva sprovedeno je u strogoj tajnosti

Mnogo je stariji od nje: Pogledajte ekskluzivne fotke sa venčanja Jelene Veljače sa mužem koji ju je ostavio JER GA NIJE POŠTOVALA  (FOTO)

Taman što je okončala svoj prvi brak hrvatska glumica Jelena Veljača 2015. godine uplovila je u drugi i to sa 11 godina starijim kolegom Draženom Čučekom, sa kojim je nedugo od razmene bračnih zaveta dobila ćerku Lenu Mišu Kristijanu. Za tu priliku dramska umetnica ponela je klasičnu belu haljinu, njen suprug crno odelo, ali samo par ljudi moglo ih je tada tako elegantno obučene videti.

Pročitajte: Prelepo: Jelena Veljača oduševila srećnim vestima, ogromna radost (foto)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Venčanje Jelene Veljače i Dražena Čučeka odigralo se u strogoj tajnosti u prisustvu samo kumova, sa kojima je sveže venčani par potom otišao u lokalni restoran da proslavi. Kako tradicija nalaže u neko doba na skromni mladenački sto stigla je i torta, koju su oni podelili sa svim gostima lokala. Budući da ni ovaj, drugi Jelenin brak nije potrajao mnogi su u šali umeli da kažu da je, budući da se udala na brzinu, brzo uglavnom i kuso. Pravi razlog razvoda, međutim, nekoliko godina kasnije otkrio je njen izabranik, koji je svojom izjavom, malo je reći, šokirao javnost.

- Bilo je zaista teško. Borba između ličnih, moralnih i društvenih demona nije bila jednostavna. Nedostajao mi je osećaj poštovanja. Moj lični prostor, životna vibracija na kojoj funkcionišem se nije poštovala. Kada vam neko okupira teritoriju, imate potrebu da je vratite. Imao sam želju da vratim svoju slobodu, samostalnost i glas - priznao je svojevremeno Čuček, koji je sa Jelenom zbog ćerke ostao u dobrim odnosima.

Pročitajte: TREĆA SREĆA: Udala se glumica Jelena Veljača, posle dva teška razvoda ne gubi veru u brak (FOTO/VIDEO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12)

 

Nedugo od razlaza takozvane prijateljske relacije Čuček je narušio time što je bivšu ženu otpratio sa "Instagrama".

- Previše su me uznemiravale njene objave, pa sam se odmakao. Sve sam blokirao i potpuno se izolovao - otkrio je.

Komentari (0)

Loading