Celebrity News

Javnost je iznenađena, ali mi znamo šta se dešava: Oglasila se najbolja prijateljica Marije Šerifović

Marija Šerifović postala majka, oglasili se najbliži

Javnost je iznenađena, ali mi znamo šta se dešava: Oglasila se najbolja prijateljica Marije Šerifović

Ata Images

Marija Šerifović postala majka je vest koja je danas odjeknula u medijima. Pevačica je sama objavila da je dobila bebu i poželela dobrodošlicu svom sinu.

- Ljubav je došla. Nebo je osvetlila najlepša zvezda mog života. Rodio se Mario. Neka te, sine, život vodi stazama svojim najlepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi. Hvala svima sto šalju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono sto dolazi od vas ka njemu. Volim vas sve! - napisala je Marija, a njeni najbiliži sa njom dele ovu veliku radost.

Pročitajte: Verica Šerifović kraj drugog muža živela bajku, a onda je Marija umešala prste i sve se raspalo

- Ona je sve lepo napisala, što sam joj ja i poželela. To je za javnost nova vest, ali mi koji smo joj najbliži smo znali sve od samog početka i bili uz nju. Delimo ljubav i sreću zajedno sa njom. Puno ljubavi je usmereno ka njemu - rekla je za „Blic” Jovana Pajić, a za ovaj mediji se oglasila i Marija.

- Dugo sam se spremala za taj trenutak, bezbroj puta zamislila u glavi kako će to izgledati... I majka i bliske prijateljice su mi pričale, ali taj osećaj je ipak rečima neopisiv, nešto najposebnije... Čini mi se da je tih nekoliko minuta prvog dodira trajalo prekratko ili predugo… Jednostavno toliko emocija od kojih stane svaki drugi osećaj - rekla je Marija.

Miomir Milić

 

 

Komentari (0)

Loading