Celebrity News

Isplivali svi detalji o trudnoći u Americi: Ovo je još samo Marijina Verica znala (FOTO)

Sin Marije Šerifović došao je na svet na poseban način

Isplivali svi detalji o trudnoći u Americi: Ovo je još samo Marijina Verica znala (FOTO)

Sin Marije Šerifović danas je došao na svet, a njegovo rođenje obradovalo je ne samo ponosnu mamu i baku već i ceo region.

Marija već duže vreme najavljuje nešto posebno, blista od sreće i zrači posebnom energijom, istovremeno skrivajući svaki pedalj svog emotivnog života.

Pročitajte: Javnost je iznenađena, ali mi znamo šta se dešava- Oglasila se najbolja prijateljica Marije Šerifović

Često je napominjala da joj trenutno partner, tačnije partnerka ne treba, da je pronašla mir i da je ovako baš kako jeste srećna i naposletku mirna.

instgaram

 

Teško je pronaći mir u današnje vreme, ali njoj je to pošlo za rukom očigledno odlukom da se ostvari u ulozi majke.

Budući da već neko vreme nema emotivnog partnera, prva logična pretpostavka mnogih bila je da je sin Marije Šerifović na svet došao putem surogatstva i to u Americi.

Instagram

 

Ako je suditi po izvoru bliskom pevačici, ona već neko vreme baš iz tog razloga odlazi u Los Anđeles, a na tom putu sve češće ju je pratila mama Verica.

Bilo je zasigurno zahtevno pronaći osobu koja će biti prava u svakom pogledu, mentalnom, fizičkom naposletku i nekoga ko će pristati na sve zakonske regule koje čak ni u Americi nisu do kraja utvrđene.

Edvin Kalić

 

Marija je, navodno, učestvovala u svakom segmentu napredovanja trudnoće, bila je upućena u dosluhu sa lekarima i surogat-majkom a sve je rezultiralo na kraju predivnim naslednikom kojem je dala ime Mario.

Pročitajte: Verica Šerifović kraj drugog muža živela bajku, a onda je Marija umešala prste i sve se raspalo- Kako je mogla to da joj uradi?

Svi čestitaju pevačici prvenstveno na odluci da postane majka, zatim na hrabrosti da odgaja dete sama, a potom i na strpljenju koji je čitav proces zasigurno sa sobom nosio.

Instagram

 

Bravo Marija!

Komentari (0)

Loading