Celebrity News

Novogodišnja euforija stigla i u vilu Karića: Sve je kupljeno u Dubaiju, ovakve ukrase niko nema (FOTO)

Dom Bogoljuba Karića predivno je dekorisan

Novogodišnja euforija stigla i u vilu Karića: Sve je kupljeno u Dubaiju, ovakve ukrase niko nema (FOTO)

Dom Bogoljuba Karića smešten je u elitnom delu srpske prestonice, a posebnim ga čini raskošno imanje koje vilu okružuje sa svih strana. 

Takođe, tu je jedan detalj o kom se dosta pisalo u medijima.

Pročitajte: TUŽNE VESTI stižu iz porodice Karić! Bogoljub se oglasio u suzama- Poklonila je svoju mladost, hvala joj (FOTO)

Naime, pored dvospratnice koja se sastoji iz čak tri dnevna boravka, kuhinje, velike trpezarije i spavaće sobe za svakog člana mnogobrojne porodice, u dvorištu Karića smeštena je i palata Milanka.

U pitanju je zdanje koje za poznate supružnike ima posebno značenje, a biznismen ga je podigao za svoju suprugu.

Printscreen Pink

 

Bogoljub poseduje nekoliko nekretnina širom sveta, ipak najviše voli kada je sa decom i unucima u Beogradu.

Instagram

 

Posebno oko praznika se okupljaju, a kako se bliže Nova godina i Božić, tako i Bogoljubovi voljeni pristižu sa svih strana.

Među prvima došla je ćerka Danica, koja sa suprugom i sinovima živi u Dubaiju.

Printscreen Pink

 

U poslednje vreme u Beogradu je dodatno angažovana oko knjiga koje štampa za najmlađe, a uradila je i pesmu i spot koji je promovisala putem Instagrama.

Putem ove društvene mreže, a zahvaljujući Dani, doznali smo kako je dom Bogoljuba Karića okićen uoči novogodišnjih praznika.

Pročitajte: Samo što nema od ptice mleko! Ovako Bogoljub i Milanka Karić obeležavaju godišnjicu braka - Od raskoši će vam se zavrteti u glavi (FOTO)

Jelka je postavljena ispred prozora i obiluje zlatnim i crvenim ukrasima, vrlo specifičnim, te se mnogi šale da su kupljeni verovatno u Dubaiju.

instagram

 

Tu su i voz, ukrasne kućice i sve ono zbog čega će Bogoljubovim unucima biti lepo tokom novogodišnje noći, kao i narednog dana kada se otvaraju pokloni.

Komentari (0)

Loading