Celebrity News

Psihički mi ovo teško pada: Gobelja nije došao na ćerkin rođendan, Kaća objasnila šta se dogodilo

Kaća Grujić proslavila ćerki rođendan

Psihički mi ovo teško pada: Gobelja nije došao na ćerkin rođendan, Kaća objasnila šta se dogodilo

Ata Images

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić imaju jedan od najskladniji brakova na našoj javnoj sceni. Rođenje naslednice upotpunilo je njihovu sreću, a sada su se prvi put razdvojili. 

Kaća Grujić proslavila je ćerki rođendan, a na iznenađenje mnogih, Marko nije došao da bude uz mezimicu Katju u ovom važnom danu.

Pročitajte: Dobro došli u moju sobicu - Dečji kutak Katje Gobeljić prvi put pred očima javnosti 

- Marko, nažalost, nije mogao da dođe na rođendan. Bićemo na video-pozivu i kada bude duvala svećiće. Krivo mi je, dugo smo sve planirali, rekao je da će samo zbog Katje doći avionom i odmah se vratiti nazad, ali ne znam šta se desilo, da li su sudije u pitanju, imali su manjak jednu utakmicu koja se odložila za sutra, propala je karta, propao je dolazak za rođendan. Žao mi je što neće biti sa nama, nikada se nismo odvajali. Psihički mi ovo teško pada. Katja je vrlo vezana za svog tatu - rekla je pevačica koja je svoju naslednicu obradovala originalnim poklonom.

Ata Images

 

 

- Katja je još mala da bi bilo šta poželela, ali znam neke njene omiljene crtane filmove, likove, kupila sam joj kofer sa likovima iz njenog omiljenog crtaća. Svuda ga nosi sa sobom. Moji mama i tata su joj kupili klavir mali, počela je da svira i peva, tako da je krenula maminim stopama - rekla je Katarina.

Ata Images

 

 

Pevačica se posebno potrudila oko stajlinga. Obukla je krem haljinu i čizme koje su jako popularne. Reč je o modelu koji brend „Givenchy” u svojoj ponudi ima već čitavu deceniju, a koje su se ove sezone vratile na velika vrata.

Komentari (0)

Loading