Celebrity News

Dobro došli u moju sobicu: Dečji kutak Katje Gobeljić prvi put pred očima javnosti - Istopićete se od slatkoće

Ćerka Katarine Grujić srećna je devojčica koja lepo napreduje

Dobro došli u moju sobicu: Dečji kutak Katje Gobeljić prvi put pred očima javnosti - Istopićete se od slatkoće

Ćerka Katarine Grujić i Marka Gobeljića uskoro proslavlja drugi rođendan, a po svemu sudeći ponosni roditelji nešto ranije su joj uručili rođendanski poklon.

Pročitajte Mama i tata u provodu - Gobelja i Kaća posle duže vremena bez ćerke u javnosti - Niko nije očekivao ovakvo ponašanje(FOTO)

Mederna Katja Gobeljić od mame i tate dobila je igračku-kuhinju, ali namenjenu njenoj visini, sa sve šporetom i lavaboom, ormarićima, a tu su i kecelja, kao i kapa šefa kuhinje.

 

 

Fotografiju koja je nastala u Kaćinom i Markovom domu, očigledno u Katjinoj sobici, pevačica je podelia sa fanovima na Instagramu uz opis: „Mamina kuvarica“.

Ne moramo da napominjemo da su se svi slatko nasmejali kada su videli kako ćerka Katarine Grujić posvećeno kuva sa plastičnim namirnicama, a bilo je i onih koji su pohvalili domišljatost roditelja i ideju da joj tako nešto kupe.

 

 

Za detalje, kao što su šerpica, tiganj, kašika i noževi, dete uči, malo na engleskom, malo na srpskom, lagano se prilagođava svetu koji ga očekuje, prvi vrtiću, zatim i školi, a potom i svemu što sledi.

 

 

Budući da je Katja sada u periodu kada upija kao sunđer, veruje se da je ovo odličan potez estradne umetnice i fudbalera, koji se za razliku od velikog broja roditelja bave vaspitanjem svog deteta i ne pribegavaju korišćenju mobilnih telefona i tableta.

Pročitajte Katja Gobeljić je već sada modna ikona! Njena jaknica je nešto najslađe što ćete danas videti, sve mame će poželeti da je kupe ćerkama (FOTO) 

Upravo iz razloga što roditelji nastoje da joj pruže sve svoje slobodno vreme, ljubav, pažnju i maksimalno su joj posvećeni ćerka Katarine i Gobelje je devojčica uvek lepo raspoložena, nasmejana i dobrodušna.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading