Celebrity News

Fudbalski as svojoj deci u nasleđe ostavio nešto što će ih pratiti do kraja života: Godinu dana bez Siniše Mihajlovića

Godišnjica smrti Siniše Mihajlovića se navršila

Fudbalski as svojoj deci u nasleđe ostavio nešto što će ih pratiti do kraja života: Godinu dana bez Siniše Mihajlovića

profimedia

Siniša Mihajlović napustio nas je na današnji dan, 16. decembra 2022. godine. Tragična vest o njegovoj smrti rastužila je planetu, a najviše njegovu porodicu: suprugu Arijanu i decu: ćerke Viktoriju i Virdžiniju, kao i sinove Miroslava, Dušana, Nikolasa i Marka.

Godišnjica smrti Siniše Mihajlovića je posebno težak dan za njegovu udovicu Arijanu koja se oglasila na društvenim mrežama..

Pročitajte: Tata, ovo je za tebe! Gest Viktorije Mihajlović tera suze na oči, i kamen bi zaplakao (FOTO)

„Nikada nije bila samo ljubav. Bio je tu zagrljaj koji mi je rekao - nemoj da se plašiš. Godinu dana bez tebe. Nedostaješ mi", napisala je ona na Instagramu i tako se još jednom setila legendarnog Mihe koji je preminuo u 53. godini.

Siniša Mihajlović preminuo je nakon duge i teške borbe sa leukemijom. Fudbalski as je odlazio na pregled otkako mu je otac umro od karcinoma i tako je ustanovljeno da je dobio leukemiju.

 - Ne brinite, pobediću ja ovaj izazov i nadam se da ću, posle toga, biti bolji i zreliji čovek -, izjavio je tada Siniša pred novinarima.

Arijana je tokom svih bitaka bila uz njega.

- U bolnici je spavala na stolici. Grdila me je kad bih u nečemu preterivao, grlila me toliko snažno. Bez nje nikad ne bi uspeo -, priznao je u svojoj knjizi "Utakmica života".

Viktorija, Virdžinija, Marko, Dušan, Miroslav i Nikolas, kako je Miha isticao u više navrata, bili su njegov najznačajniji trofej, a svakom od njih upravo on je dao ime. Imena dece Siniše Mihajlovića su uglavnom srpska, a dobili su ih po ljudima koje je Miha beskrajno voleo. 

Ćerka Viktorija dobila je ime po njegovoj majci, a sinu Miroslavu dao je ime po najboljem drugu Miroslavu Tanjgu, kojeg je smatrao bratom po srcu. Njegov drug je i svog sina nazvao po Mihi, da bi se kasnije i on njemu odužio na isti način.

Komentari (0)

Loading