Celebrity News

Tata, ovo je za tebe! Gest Viktorije Mihajlović tera suze na oči, i kamen bi zaplakao (FOTO)

Ćerka Siniše Mihajlovića teško se miri sa velikim gubitkom

Tata, ovo je za tebe! Gest Viktorije Mihajlović tera suze na oči, i kamen bi zaplakao (FOTO)

Ćerka Siniše Mihajlovića objavom rasplakala mnoge.

Ne prestaje tuga zbog smrti legendarnog Siniše Mihajlovića koji je u 53. godini izgubio borbu protiv duge i teške bolesti, a njegova porodica, čini se, nikada se neće pomiriti sa velikom tragedijom koja ih je zadesila.

Pročitajte: Siniša Mihajlović je KRIO TAJNU do poslednjeg dana - Deci u nasleđe ostavio nešto što će ih pratiti do kraja života

Najstarija ćerka Siniše Mihajlovića, Viktorija imala je poseban odnos sa ocem i često je isticala kako je on njen superheroj, a koliko ljubavi i patnje u njenom srcu ima, često pokazuju i njene objave na "Instagramu".

Instagram

 

 

- Uvek sam govorila da imaš supermoći, tata. Sada si na primer, postao nevidljiv. Ali uvek i zauvek ti i ja, jedno pored drugog kao na ovoj slici. Nikada nije ni bilo drugačije od mog rođenja. Volim te tata - napisala je u opisu jedne od mnogobrojnih fotografija sa ocem, a ona koju je juče podelila mnogima je naterala suze na oči:

Ćerka Siniše Mihajlovića svom ocu je posvetila tetovažu na kojoj piše "tata" i koja za nju ima posebno značenje, a reč ispisana unutar iscrtanog srca osvanula je na njenoj ruci.

Instagram

 

 

To je bio još jedan od načina da sačuva od zaborava uspomenu na oca, a budući da se nakon Sinišine smrti, ona susretala sa negativnim komentarima što je život nastavila dalje sa osmehom, Viktorija je nedavno uz emotivnu fotografiju napisala i komentar kao odgovor svim dušebrižnicima:

Instagram

 

 

- Kad me pitate kako to radim, kako se smejem sa prijateljima, izlazim na večere, igram, pevam, kako živim ponovo, odgovorim da sam ja tatina ćerka. To da plačem, da ne reagujem i ne živim nije ono što me je učio. Živim i živeću svaki sekund svog života da bih ga učinila ponosnim. Danas sam devojka kakvom me je otac vaspitavao, znam da je ponosan na mene, osećam to - napisala je ona.

 

Komentari (1)

Loading