Celebrity News

Ko još OVAKO obeležava 85. rođendan? Fotografija proslave Vere Čukić pred vama: Ćerka Ivana je glavni krivac (FOTO)

Vera Čukić rođendan obeležila intimno i skromno

Ko još OVAKO obeležava 85. rođendan? Fotografija proslave Vere Čukić pred vama: Ćerka Ivana je glavni krivac (FOTO)

Vera Čukić rođendan retko slavi.

Kao gotovo sve majke dolaskom ćerke Ivane Mihić na svet prestala je da obeležava datume svog rođenja i fokusirala se na njen.

Pročitajte: Recept Vere Čukić za punjene paprike zlata je vredan - Ćerka Ivana ga obožava (FOTO)

Sve svoje ciljeve, nadanja, snove i želje usmerila je ka naslednici, a svaka „oduvana“ svećica na torti gasila se upravo sa njenim imenom u mislima, razlog više da svoje godine prestane da sabira, a njenim mladim i prepunim novih izazova počne da se bavi i slavi ih širokog osmeha.

Gloria Arhiva

 

Ovakvo Verino shvatanje nije se promenilo do danas, ipak čini se da je 85. rođendan bio posebno važan povod da je ćerka iznenadi, te da joj priredi malo slavlje, po svoj prilici udvoje, za njih dve.

Ako je suditi po fotografiji objavljenoj na glumičinom Instagram-profilu, majka i ćerka zaputile su se do omiljene kafane, koju su svojevremeno, dok je dramaturg Gordan Mihić, voljeni suprug i otac, bio živ, stalno posećivale.

Arhiva Hello!

 

Na tom mestu novu brojku na pomenutoj torti obeležile su uz čašu šampanjca, što je Ivana ovekovečila fotografijom i emotivnom porukom ispod.

„Srećno, zdravo, mirno i dugovečno. Mama, volim te na svetu najviše. Srećan Rođendan čudesna i jedinstvena majko...Tvoja Iva.“

 

 

Vera Čukić rođendan je ove godine obeležila neplanski, zahvaljujući svojoj mezimici za koju je veoma vezana.

Pročitajte: Vera Čukić u javnosti prvi put posle smrti supruga! Smeši se, ali govor tela govori nešto sasvim drugo - Da li biste je prepoznali (FOTO)

Godinama posle Gordanove smrti njih dve su usmerene isključivo jedna na drugu, čak su se povukle iz posla, a dobar deo godine provode van Beograda u vikendici kod manastira „Rajinovac“ gde je Gordan sahranjen.

 

 

 

Komentari (0)

Loading