Celebrity News

Vera Čukić u javnosti prvi put posle smrti supruga! Smeši se, ali govor tela govori nešto sasvim drugo: Da li biste je prepoznali (FOTO)

Izgled Vere Čukić izaziva isključivo divljenje

Vera Čukić u javnosti prvi put posle smrti supruga! Smeši se, ali govor tela govori nešto sasvim drugo: Da li biste je prepoznali (FOTO)

Izgled Vere Čukić oduvek je privlačio pažnju javnosti. Kao mlada glumica važila je za najlepšu u svojoj generaciji, a zahvaljujući očaravajućem talentu, na svu sreću nije je sustigla sudbina drugih lepih koleginica.

Osim lepotica na filmu, u serijama i pozorištu, odigrala je neke maestralne dramske uloge, za pojedine je dobila i značajne nagrade, i među kolegama nema osobe koja joj danas neće ukazati poštovanje.

Pročitajte: Nikad viđena porodična fotografija - Ivana Mihić podelila emotivan trenutak sa roditeljima i probudila najdublje emocije

Istina je da Vera već neko vreme, tačnije od smrti supruga, dramaturga Gordana Mihića, ne izlazi  često iz kuće. Zimi je u stanu u srcu prestonice, u proleće u vikendici nadomak Grocke, gde uživa u miru i blagostanju.

Povremeno je ćerka Ivana Mihić, koja je njen pokretač, nagovori da se prošetaju i izađu među svet, što se nedavno dogodilo

Instagram

 

Majka i ćerka posetile su stari restoran, koji su za Gordanovog života stalno posećivale. Neko vreme nije radio, sada je renoviran, a one su kao stalne gošće pristale da prisustvuju otvaranju, što je ovekovečeno fotografijom sa vlasnikom.

Pomenutu sliku objavila je Ivana na svom Instagramu, ne nadajući se da će svu pažnju njenih pratilaca privući niko drugi do Vera.

Arhiva Hello!

 

Fanovi atraktivne glumice komentarisali su da joj majka izgleda kao da je vreme stalo. Istini za volju, mršavija je nego inače, ali lice, frizura, osmeh, sve je na svom mestu kao i ranije.

Pročitajte: Izgled Ivane Mihić zabrinuo fanove - Od one plavokose lepotice koju pamtimo iz serija ništa nije ostalo, pogledajte kako sad izgleda (FOTO)

Naravno da su mnogi odmah pretražili internet kako bi se uverili koliko zapravo Vera Čukić ima godina i ne biste verovali, ali u decembru puni 85 godina.

Instagram

 

Deveta decenija neopisivo joj lepo stoji, izgleda fenomenalno, a mnogi su komentarisali da bi voleli da je uskoro vide i u nekom projektu.

Komentari (0)

Loading