Lifestyle

Zavirite na imanje Ivane Mihić u Brestoviku: Ovakav raj smo viđali samo na televiziji, jedan detalj pokazuje kakva Ivana je domaćica (FOTO)

Ivana Mihić dom posmatra kao utočište od svih problema

Zavirite na imanje Ivane Mihić u Brestoviku: Ovakav raj smo viđali samo na televiziji, jedan detalj pokazuje kakva Ivana je domaćica (FOTO)

Privatna arhiva

Poznato je da već neko vreme Ivana Mihić voli da odlazi u Brestovik, gde su njeni roditelji, pokojni scenarista Gordan Mihić i majka, glumica Vera Čukić svojevremeno pazarili imanje sa kućom. Prizemnu vikendicu, sa terasom i prelepim pogledom na voćnjak dramska umetnica godinama smatra svojim omiljenim kutkom. Tamo ona odlazi s prvim suncem i voli da učestvuje u sređivanju dvorišta. Ivana Mihić dom ili je bolje reći svoj letnji dom uređuje s puno ljubavi i pažnje, čemu svedoče brojne fotografije na njenom Instagram profilu.

Pročitajte: RADOST je konačno stigla u dom Ivane Mihić: Devojčica po imenu Sara učinila ju je najsrećnijom ženom na svetu (FOTO)

Arhiva Hello!

 

Sliku divno uređene, procvetale bašte ona je objavila pre par sati čime je svoje fanove zaintrigirala. Svi su želeli da znaju kako njeno imanje nasleđeno od oca u celosti izgleda, ipak takva informacija nije dosplea do medija, pa ni do javnosti.

Pročitajte: KRAJ: Ivana Mihić više neće da se muči, donela je odluku koja je šokirala njene prijatelje i fanove (FOTO)

Instagram

 

Ivana Mihić dom vidi kao mesto ljubavi, mira i sloge. Kutak u koji ne može svako da svrati. Samo odabrani pozvani su da budu gosti lepe glumice i njene majke Vere koja takođe vrlo posvećeno uređuje ono što joj je od muža ostalo.

Pročitajte: Najslađa je mamina kuhinja: Ivana Mihić podelila recept za Verin kolač

Instagram

 

Komentari (0)

Loading