Celebrity News

Ima dva sina i dva razvoda iza sebe, tvrdi da je muškarci više ne zanimaju, voli samoću, a psihoterapeut joj je postala najbolja drugarica

Fotografija iz detinjstva privlači posebnu pažnju čitalaca

Ima dva sina i dva razvoda iza sebe, tvrdi da je muškarci više ne zanimaju, voli samoću, a psihoterapeut joj je postala najbolja drugarica

Fotografija iz detinjstva poznatih ličnosti privlači pažnju velikog broja javnosti iz sijaset razloga, prvenstveno zbog činjenice da to jedno malo parče prošlosti može mnogo toga da otkrije o njima, njihovom odrastanju, porodičnim vrednostima, stilu odevanja...

Pročitajte: Ova preslatka devojčica je danas najmoćniji srpski vokal! Predstavljala nas na Evroviziji, doživela neverovatnu transformaciju (FOTO)

Glumica Srna Lango odškrinula je nedavno vrata svoje prošlosti objavivši na Instagram-profilu upravo fotografiju iz najranijeg detinjstva.

Foto: Jakov Simović

 

Slika je verovatno iz pasoša jer u jednom uglu stoji pečat, a glumica izgleda preslatko sa dve spretno vezanekike.

Boško Karanović

 

Osmeha nema, jer su joj verovatno objasnili da za službenu dokumentaciju nije dozvoljeno nasmejati se, ipak određeni izraz lica postoji, što je Srna duhovito pojasnila:

- Sve je meni jasno od prvog dana dimenzije...nego...ljudi ne slušaju.

Pročitajte: Posne sarmice Srne Lango su kao iz najboljeg restorana - Irfan ih je obožavao (Foto)

Fotografija iz detinjstva Srne Lango raznežila je mnoge, mnoge je i nasmejala, a kod dramske umetnice koja je majka dva sina i čezne da postane baka očigledno je probudila nostalgiju.

Instagram

 

Sigurno je lepo sećati se najmlađih dana, odrastanja uz majku, omiljenu spikerku Dunju Lango i oca novinara Milana Milićevića Langa.

Komentari (0)

Loading