Celebrity News

Bivši zet nije dugme: Verica Rakočević se obratila Jugoslavu Kariću emotivnim rečima, mnogi će zaplakati (FOTO)

Bivši zet Verice Rakočević ne prestaje da intrigira javnost

Bivši zet nije dugme: Verica Rakočević se obratila Jugoslavu Kariću emotivnim rečima, mnogi će zaplakati (FOTO)

luka šarac, bosko karanovic

Bivši zet Verice Rakočević ima novu devojku i o tome je čitava javnost obaveštena prvi put kada je Jugoslav Karić poželeo da sa izabranicom prošeta crvenim tepihom.

Pročitajte: Verica Rakočević i Biljana Tipsarević ponele isti stajling - Šta drugi da rade kada se dizajnerke isto oblače (FOTO)

Srce naslednika imperije Karić, prema pisanju štampe i portala, osvojila je hrvatska misica Barbara LjiljakTo je, navodno, prva dama kojoj je pošlo za rukom da bar delimično Elenu Karaman istisne iz biznismenovog srca, neko vreme se čak pričalo da je zgodnu Hrvaticu bogati Srbin i zaprosio, međutim, od venčanja nije se bilo ništa. Spekuliše se da je krivac niko drugi do Elena.

Boško Karanović

 

Nagađa se da Jugoslav ćerku poznate modne dizajnerke ipak nije preboleo, da mu je Barbara tek prolazna veza, te da čeka da se dizajnerka enterijera i majka njegovog sina predomisli i ponovo mu padne u zagrljaj.

Koliko istine ima u tome vreme će pokazati, ono što za sada stoji je da se Jugoslav i Elena nisu rastali u svađi.

Instagram

 

Fotografije i snimci sa proslave rođendana njihovog naslednika svedoče da još među njima postoji neka veza, flert, varnice...

Instagram

 

Bivši zet Verice Rakočević očigledno svoju dragu, pored koje je proveo više od deceniju i po, nije zaboravio, po svemu sudeći nije ni ona njega, zbog čega mnogi veruju da će se rastavljeni supružnici u neko doba pomiriti.

Tome svakako doprinosi činjenica da je Jugoslav sa čitavom Eleninom porodicom ostao u odličnim odnosima, uvek im izlazi u susret, pomaže, svakodnevno se čuju, čestitaju praznike, te nije tajna da ga svi do jednog obožavaju.

Instagram

 

Verica ne krije naklonost prema zetu, te mu je nedavno čak preko društvenih mreža čestitala rođendan.

„Srećan rođendan, Jugić.“

Pročitajte: Ušuškana u njegovom zagrljaju, Verica Rakočević se topi! Veljko pao u zaborav (FOTO)

Nadimak kojim ga je oslovila dovoljno govori o odnosu tašte i zeta i velikom poštovanju i ljubavi koju nikada nisu prestali da gaje.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading