Celebrity News

Prizor sa rođendanske proslave sve iznenadio: Zagrljeni Elena i Jugoslav Karić obeležili punoletstvo sina (FOTO)

Elena Karaman i Jugoslav Karić ponovo zajedno - pitaju se mnogi

Prizor sa rođendanske proslave sve iznenadio: Zagrljeni Elena i Jugoslav Karić obeležili punoletstvo sina (FOTO)

Sin Elene Karaman i Jugoslava Karića Simon proslavio je osamnaesti rođendan. Za ponosne roditelje to je bio poseban dan, te su na Instagramu Elena Karaman i Jugoslav Karić evocirali uspomene iz detinjstva svog sina, a potom su objavili i porodične fotografije koje mnogo govore o njihovom odnosu.

Naime, Elena Karaman i Jugoslav Karić dočekali su rođendan svog sina u društvu njegove braće Luke i Matije, a fotografija na kojoj su svi na okupu oduševila je javnost.

Instagram

 

Elena Karaman i Jugoslav Karić zaboravili su sve razmirice, ako ih je ikada i bilo, te su svoj odnos nastavili kao bliski prijatelji kako bi svom nasledniku kroz život bili sve veća podrška.

Pročitajte: Ovakve vrtove smo viđali samo u španskim serijama - Zavirite u tek kupljenu vilu Elene Karaman, svi se pitaju odakle ovoliki milioni (FOTO)

Proslava punoletstva Simona Karića upriličena je u jednom luksuznom beogradskom restoranu, a fotografije su mnoge podsetile na dobre stare dane najveće ljubavi Elene i Jugoslava.

Instagram

 

Na pomenutim fotografijama, Elena i Jugoslav zagrljeni plešu, preplavljeni emocijama ljubavi i ponosa zbog sina koji stupa u svet odraslih. Ponosni roditelji bili su tema porodice i prijatelja, a svi su komentarisali da su odličan primer „dobrog razvoda” i kvalitetnih međuljudskih odnosa bivših supružnika.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading