Celebrity News

Godinama ga krije od javnosti, a jasno je i zašto! Ovaj PREZGODNI muškarac je muž Jelene Kostov, a tek da čujete šta je po profesiji

Muž Jelene Kostov je ovaj zgodni dasa

Godinama ga krije od javnosti, a jasno je i zašto! Ovaj PREZGODNI muškarac je muž Jelene Kostov, a tek da čujete šta je po profesiji

Muž Jelene Kostov, Miljan Vuković, prezgodni je muškarac, koji se upravo zbog svoje profesije u javnosti ne pojavljuje. Zgodni Miljan, kome je pevačica rodila dvoje dece, pripadnik je žandarmerije, a sa suprugom daleko od javnosti neguje skladan brak ispunjen ljubavlju.

Sa suprugom i naslednicima Milijom i Milom, Miljan živi u raskošnom stanu u Beogradu, a njihov porodični život, sakriven od radoznalih pogleda, čini se, prava je idila.

Instagram

 

Svog supruga pevačica retko pokazuje, međutim, na retkim fotografijama, vidi se da je muž Jelene Kostov pravi dasa, koji posvećeno vodi računa o svom izgledu.

Pročitajte: Jelena Kostov je bila sa mojim ocem - Sin OVOG poznatog biznismena otkrio istinu o pevačici, pogledajte fotografije od kojih ćete zanemeti

Miljan je Jelenu zaprosio 2014. godine, na njen rođendan, a nakon romantične veridbe ubrzo je usledilo i venčanje. Par, po Miljanovoj želji, svadbu nije pravio.

Tri godine su se zabavljali pre nego što su stali pred matičara, a Miljan je pevačici jasno stavio do znanja da ne želi javno da se eksponira:

Instagram

 

- Rekao mi je da od njega mogu da tražim apsolutno sve što poželim, ali nikada ne želi da se eksponira javno, jer me voli zato što sam to što jesam a ne zato što se bavim pevanjem - kazala je ranije ona.

 

Komentari (0)

Loading