Celebrity News

Pet meseci od rođenja ćerke Jelena Kostov fanove obradovala PREDIVNIM vestima! Suprug Miljan plače od radosti, svi čestitaju (FOTO)

Ćerka Jelene Kostov probudila je najdivnija osećanja kod pevačice

Pet meseci od rođenja ćerke Jelena Kostov fanove obradovala PREDIVNIM vestima! Suprug Miljan plače od radosti, svi čestitaju (FOTO)

Kada je ćerka Jelene Kostov u septembru prošle godine došla na svet svi su verovali da je pevačica sebi ostvarila dugogodišnji san, da dobije devojčicu, te da će na broju dva stati. Nedugo od porođaja, estradna umetnica umela je da kaže da joj majčinstvo toliko prija, kao i porodična kućna atmosfera da bi mogla još dvoje da rodi.

Pročitajte: Ovo više nije ta žena: Jelena Kostov uslikana prvi put posle porođaja, promena se vidi na prvi pogled (FOTO)

Instagram

 

Naravno od Jeleninih pretnji na tu temu nije se dogodilo ništa. Još uvek je prerano da se o tome misli, a čini se i da se predomislila te da će ipak, najpre zbog karijere, ostati na dvoje dece koji su centar svih njenih zbivanja i njeno blago.

Pročitajte: Ćerka Jelene Kostov je najsrećnije dete: Ovakva kolica imaju samo kraljevske bebe, pogledajte samo kako joj stoje (FOTO)

Instagram

 
 

Skriveno, najdragocenije blago ona je godinama unazad krila od medija. Naime, lik sina Milije dugo nije želela da objavi na mrežama, još manje da se sa njim i suprugom Miljanom slika za medije, ali kada se ćerka Jelene Kostov rodila, za 180 stepeni promenila je život pevačice i znatno uticala na brojne njene odluke, posebno one koje se tiču slobodnijeg ponašanja na "Instagramu". 

Pročitajte: Čuva ga od radoznalih pogleda: Upoznajte Miliju, petogodišnjeg sina Jelene Kostov (FOTO)

Instagram

 

Naime, godinama unazad Jelena je objavljivala isključivo svoje fotografije, dok u zadnje vreme sve više sin i ćerka popunjavaju njen profil. Juče je čak svom prvencu putem društvenih mreža čestitala  rođendan, objavivši nekoliko dragocenih trenutaka sa njim.

- 06.02.2017 dan kada sam sebi rodila srecu❤️ Volim te ne možeš ni da zamisliš koliko ljubavi moja najveća - napisala je Jelena i sve raznežila, a ubrzo su usledile čestitke kako njenih prijatelja, članova rodbine kolega, tako i fanova.

Pročitajte: Sve o čemu sam maštala je tu! Neopisiva sreća u domu Jelene Kostov, Mila i Milija su kao med FOTO

Instagram

 

Komentari (0)

Loading