Celebrity News

Posna slavska trpeza Dragane Katić pred vama: Nema čega nema, samo ON fali (FOTO)

Slavska trpeza Dragane Katić raskošna je kao uvek

Posna slavska trpeza Dragane Katić pred vama: Nema čega nema, samo ON fali (FOTO)

Kako izgleda ovogodišnja slavska trpeza Dragane Katić svi su se pitali, a onda je veče pred doček zvanica osvanuo neverovatan prizor na društvenim mrežama.

Pročitajte: Sve je stvorila sama sa svojih deset prstiju - Dragana Katić danas živi po uzoru na svetske zvezde, zavirite u njen dom (FOTO)

Najbolja voditeljkina prijateljica, koja je verovatno bila i jedan od pomoćnika, pohvalila se kulinarskim umećem, a od pogleda na slatke i slane poslastice prosto pođe voda na usta.

Instagram

 

Vesna Milanović bila je ta koja je snimila kako izgleda slavska trpeza Dragane Katić, što je voditeljka emisije „Nikad nije kasno“ repostovala, a dodala je i još nekoliko porodičnih fotografija koje su mnoge raznežile.

Instagram

 

Naime, poznato je da ona ima dva sina, Bojana i Bobana, koji su danas svoji ljudi, vrlo vredni, posvećeni svojim profesijama, ali prvenstveno privrženi majci koju ni jednog jedinog trena ne zapostavljaju uprkos činjenici da su otpočeli samostalan život - Boban u inostranstvu, Bojan u Beogradu, ali u svom stanu.

Instagram

 

Slikom na kojoj su Bojan i njegova drugarica Bobana, inače pi-ar menadžer pevačice Milice Todorović, Dragana je opisala "Stigla mi deca", a budući da drugog sina nije bilo na vidiku jer se verovatno bavi ispitima i predavanjima na masteru u Nemačkoj u ovom potezu po mišljenju mnogih osetila se i doza sreće, ali i tuge.

Instagram

 

Voditeljka je preuzela roditeljsku slavu Sveti Nikola i godinama u svom domu gosti prijatelje i članove porodice i svaki put ih oduševi raskošnom ponudom hrane i pića.

Pročitajte: Odelo Dragane Katić apsolutni je hit sezone! Savršeno prikriva nedostatke, a tek da vidite boju (FOTO)

Niko nije sumnjao da će i ovoga puta Katićeva zablistati uprkos činjenici da je slava posna i da ju je za nijansu teže pripremiti, a da sve ostane toplo i ukusno.

Instagram

 

Instagram

 

Komentari (0)

Loading