Moda

Odelo Dragane Katić apsolutni je hit sezone! Savršeno prikriva nedostatke, a tek da vidite boju (FOTO)

Stajling Dragane Katić iznova oduševio

Odelo Dragane Katić apsolutni je hit sezone! Savršeno prikriva nedostatke, a tek da vidite boju (FOTO)

Luka Šarac

Budući da je na javnoj sceni prisutna već gotovo četiri decenije, Dragana Katić jedno je od najprepoznatljivijih TV lica i mnogima omiljena voditeljka koja se osim izuzetnim profesionalizmom ističe i sjajnim fizičkim izgledom.

Iako je ova harizmatična dama nedavno proslavila 58. rođendan, ona svoje godine dostojanstveno nosi  i njima se ponosi, a mnogi se slažu da iste ne utiču mnogo na njenu lepotu i da ona izgleda bolje nego ikad.

Luka Šarac

 

 

Stil koji je godinama izgradila umnogome je uticao na titulu prave dame koju nosi, a svaki stajling Dragane Katić nepresušna je inspiracija ženama kako njenih godina, tako i znatno mlađim.

Pročitajte: Papuče Dragane Katić samo za najsmelije dame sa stilom - Na Instagramu joj se smeju, da li biste vi smeli ovo da obujete? (FOTO)

Uglavnom naviknuti da je vidimo doteranu i elegantnu, retke su prilike da se u javnosti pojavi nesređena, pa je i prilikom pripreme za emisiju koju vodi ona pozirala savršeno modno stilizovana. 

Instagram

 

 

Objave koje je sa pratiocima podelila i na kojima je porepuna samopouzdanja, u prvi plan su istakle njenu savršenu formu, a za stajling Dragane Katić kojim se ovom prilikom pohvalila, ona je prikupila samo pohvalne komentare.

Instagram

 

 

Draganino odelo, tačnije duboke pantalone i prsluk na kopčanje preko kojeg je ogrnula oversized sako, naišli su na opšte oduševljenje njenih pratioca, kako zbog kroja koji je idealan za sve tipove građe tako i zbog izuzetno atraktivne boje.

Instagram

 

 

Nijansa idealna za jesenje dane apsolutni je hit, a i Dragani odlično stoji pa su se nizali komplimenti na konto njenog odabira za koji i modni znalci tvrde da je poun pogodak.

Komentari (0)

Loading