Celebrity News

Sve je stvorila sama sa svojih deset prstiju: Dragana Katić danas živi po uzoru na svetske zvezde, zavirite u njen dom (FOTO)

Dom Dragane Katić nekretnina je pažljivo dekorisana

Sve je stvorila sama sa svojih deset prstiju: Dragana Katić danas živi po uzoru na svetske zvezde, zavirite u njen dom (FOTO)

Dom Dragane Katić prostrani je stan smešten na Karaburmi.

Privatna Arhiva

 

Stan u kojem preovladavaju topli tonovi i divna energija postao je pre više od dve i po decenije oaza mira harizmatične voditeljke i njenih sinova. 

Pročitajte: Odelo Dragane Katić apsolutni je hit sezone! Savršeno prikriva nedostatke, a tek da vidite boju (FOTO)

Dragana se, naime, još tokom trudnoće rastala od oca svojih naslednika, a budući da nije zauvek mogla živeti pod roditeljskim krovom, vrlo brzo je pronašla način kako da priušti spostveni prostor.

Rajko Ristić

 

Dom Dragane Katić je dekorisan po ukusu samohrane majke, a s vremenom se po želji njenih naslednika znatno menjao.

Rajko Ristić

 

Vrlo je osvetljen, jer se nalazi na sunčanoj strani, prisutan je i open koncept, za šta se veruje da je zaslužan njen naslednik Boban inženjer arhitekture, koji se trenutno profesionalno usavršava u Berlinu.

Rajko Ristić

 

Pored predivnog dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje i kupatila Draganin stan krase i tri spavaće sobe i velika terasa, sa divnim pogledom na zelenilo.

Rajko Ristić

 

Voditeljka ima i psa, koji takođe ima svoj prostor.

Pročitajte: Papuče Dragane Katić samo za najsmelije dame sa stilom - Na Instagramu joj se smeju, da li biste vi smeli ovo da obujete? (FOTO)

Često se Dragana sa pratiocima na Instagramu hvali činjenicom da voli urednost, a pratioci joj često pišu i komentarišu da ima smisla za dekorisanje te da joj je stan prelep.

Instagram

 

Da li se vama dopada Katićkin ukus za uređenje?

 

 

 

Komentari (0)

Loading