Celebrity News

Kao omađijan: Ivan Bosiljčić slepo sluša samo OVU ŽENU: Jelena tu više ništa ne može (FOTO)

Bračna kriza Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića nije toliko česta pojava

Kao omađijan: Ivan Bosiljčić slepo sluša samo OVU ŽENU: Jelena tu više ništa ne može (FOTO)

Ata Images

Da je, kao i kod drugih parova, bračna kriza Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića nebrojeno puta bila prisutna svega par ljudi u to može da poveruje.

Pročitajte: Kolika SREĆA u domu Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića- Pevačica potvrdila sve na Instagramu (FOTO)

Pevačica i glumac, koji se sve više svojim pevačkim sposobnostima dokazuje, na prvi pogled deluju veoma skladno.

Ata Images

 

Imali su oni, doduše, na samom početku zabavljanja jednu krizu, kada su i prekinuli komunikaciju, ali kada su tekuće probleme izgladili, a ružno ostavili iza sebe više nije bilo razloga da se priča, niti u medijima spominje da postoji nešto što bi moglo da ugrozi njihov odnos.

Jelena i Ivan na prvom mestu su roditelji jedne predivne devojčice Nine čiji im je odgoj najbitnija stavka, ipak oni ne zaboravljaju da rade na svom braku, što je po stavu psihoterapeuta poželjno čak i kada dobro ide.

 

 

Umeju glumac i pop zvezda jedno drugo da zabave, oboje su beskrajno duhoviti i šarmantni, najpre odani i privrženi a čak ni razdvojenost zbog Ivanovih poslovnih zaduženja u Rusiji nije ih navela da jedinog momenta pomisle na kraj.

Velika ljubav je ono što za početak vezuje dugogodišnje supružnike koji sve čine kako bi njihov brak svakim danom bio sve bolji.

 

 

Na tom putu podržavaju ih njihovi najmiliji, najpre Jelenina mama, a Ivanova tašta Snežana koja je pre odlaska u penziju radila u zdravstvu.

Upravo to je razlog zašto je dramski umetnik navodno stalno konsultuje.

Pročitajte: Bračna kriza Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića na jahti- Pogledajte kako par izgleda na moru kad ih niko ne gleda (FOTO)

Da podsetimo pre dve godine Ivan je preležao težak oblik korone, a budući da sve češće on nastupa kao muzičar, tačnije kao kabare pevač gde je prvenstveno važno da vodi računa o glasnim žicama i plućima nije ni čudo što taštu pita za savet.

 

 

Jelena se u odnos tašte i zeta ne meša, naprotiv podržava tu komunikaciju, zapravo ponosna je što se vole kao majka i sin i što su razvili divnu komunikaciju.

 

Komentari (0)

Loading