Celebrity News

Kolika SREĆA u domu Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića: Pevačica potvrdila sve na Instagramu (FOTO)

Venčanje Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića dogodilo se pre tačno 12 godina

Kolika SREĆA u domu Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića: Pevačica potvrdila sve na Instagramu (FOTO)

Ogromnu pažnju javnosti, posebno medija privuklo je te 2011. godine venčanje Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića.

Pevačica i glumac bračne zavete razmenili su u krugu stotinak ljudi daleko od radoznalih medija, a tek godinama kasnije jedna fotografija svečanog čina dospela je na društvene mreže.

Pročitajte: Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić se poskidali na jahti- Pogledajte kako par izgleda na moru kad ih niko ne gleda (FOTO)

Jelena je, poput svake druge mlade blistala, dok je Ivan bio nestvarno elegantani zgodan a zvanice vesele.

Po mnogo čemu venčanje Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića ostaće zapamćeno, između ostalog po odličnoj atmosferi i predivnom osećaju u grudima srećnih mladenaca, koji su ubrzo nakon svadbenog veselja roditeljima saopštili da će postati bake i deke.

youtube printscreen

 

Vest o dolasku malene Nine obradovala je porodice bračnog para, a možete tek zamisliti koliko su njihovi fanovi bili radosni.

Čini se da nema osobe koja ne voli Jelenu i Ivana, nju kao odličnu vokalnu solistkinju, njega kao glumca koji karijeru gradi i van granica naše zemlje, dok kada su zajedno izazivaju posebno oduševnjenje i divljenje javnosti.

youtube printscreen

 

Danas su supružnici sve one koji ih prate u stopu obradovali još jednom informacijom, a to je da obeležavaju 12. godišnjicu braka.

Pročitajte: Nema povratka kući - Ivan Bosiljčić se javno obratio supruzi Jeleni, ovu objavu svi komentarišu

Punih 12 godina prošlo je otkako su jedno drugome pred svedocima izgovorili sudbonosno da i čini se da se kada je reč o međusobnim emocijama i divnom odnosu ništa nije promenilo.

Prva je lepu vest sa Instagramerima podelila Jelene i to u vidu brojnih fotografija koje su tokom godina ona i suprug nanizali. 

Instagram/Miloš Nadaždin

 

Među njima našla se čak i uspomena iz doba zabavljanja a mesto u kolažu pronašla je i slika sa naslednicom.

Za razliku od supruge koja se 12. godišnjicom pohvalila na svom feedu, Ivan je to učinio na insta storiju i to uz numeru Zdravka Čolića "Ljubav je samo reč".

Pročitajte: Sandale Jelene Tomašević morate imati ovog leta - I dosadnu kombinaciju naprave savršenom, a tek da vidite kako stoje na nozi (FOTO)

Čestitki je iz sata u sat sve više, a nema ko bračnom paru nije poželeo dug zajednički život pa i proširenje porodice.

Instagram/Miloš Nadaždin

 

Instagram/Miloš Nadaždin

 

 

Dolazak novog člana na svet zasigurno bi obradovao njihovu mezimicu Ninu  koja likom podseća sve više na oca, što Jelenu ne raztužuje jer i ona sama može da se pohvali činjeniicom da je lik nasledila od tate, koji je nažalost ove godine preminuo.

 

 

Komentari (0)

Loading