Celebrity News

Majka Bogdane Ražnatović se nadala divnim zetovima, a evo šta joj je Mirko Šijan priredio u Titelu! Porodici SRCE SLOMLJENO (FOTO)

Majka Bogdane Ražnatović ima jasan stav i o drugom zetu

Majka Bogdane Ražnatović se nadala divnim zetovima, a evo šta joj je Mirko Šijan priredio u Titelu! Porodici SRCE SLOMLJENO (FOTO)

Porodica Rodić postala je poznata široj javnosti zbog veze, a onda i braka Bogdane Rodić sa Veljkom Ražnatovićem, kao i Bojane sa Mirkom Šijanom, sinom Goce Božinovske, pa se tako saznalo da se radi o veoma imućnim domaćinima iz Titela koji se bave poljoprivredom i poseduju farmu pilića. Posebnu medijsku pažnju privlači majka Bogdane Ražnatović, Bojane i Nataše koja ne krije koliko je ponosna na svoje naslednice, a javnost je i te kako znatiželjna da sazna kako je Danijela Rodić prihvatila poznate zetove.

Pročitajte: Do ovoga je moralo doći - Danijela Rodić posle rođenja drugog unuka saopštila vesti o Veljku i Bogdani koje su šokirale javnost i porodicu

Creative Couple Media

 

Iako je sin Goce Božinovske godinama važio za nestašnog dečka, pa se i njegovo ime često u negativnom kontekstu provlačilo kroz medije, majka kao svaka majka uvek ga je branila, sa puno žara govoreći kako je divan mladić koji često ni kriv ni dužan upada u nevolje, a Mirko je po svemu sudeći vrlo lako osvojio i srce svoje tašte koja o njemu govori u superlativu.

Pročitajte: Kako se ovo Veljkova tašta obukla?! Stigle Rodićke iz Titela da obiđu Bogdanu, svi ih ogovaraju zbog stajlinga (FOTO)

Ata Images

 

Majka Bogdane Ražnatović i Bojane Šijan, naime, o zetu Veljku oduvek ima samo reči hvale, a sada se i Mirko pokazao kao pravi domaćin, vredan, radan a svojim postupkom je potpuno očarao taštu i tasta. Naime, on već dugo pomaže Bojaninoj porodici u poslu oko proizvodnje i prodaje pilića, međutim, sad je otišao i korak dalje, otvorio je sa Bojanom tezgu na Bajlonijevoj pijaci  gde oboje vredno rade za dobrobit porodice.

Pročitajte: Da li vam je lepša od Bojane? Bivša devojka Mirka Šijana se oglasila prvi put posle njegove svadbe, internet gori (FOTO)

Ata Images

 

- Uvek sam za pošten posao. To je moja porodica i naravno da ću pomagati, ali zvanično nisam zaposlen u firmi moje supruge i njenih roditelja - izjavio je Mirko i dodao:

- Moji tast i tašta toliko su vredni i radni da je to neverovatno. Ja takve ljude, verujte mi, nisam upoznao u svom životu. Ništa im nije teško, a, naravno, šta god treba, tu sam - poručio je sin Goce Božinovske, koji ima podršku i pomoć od majke oko čuvanja njegovih i Bojaninih sinova.

Pročitajte: Šijan je prevario Gocu sa najboljom drugaricom i rodio se ON - Ovo je vanbračni sin Zorana Šijana, Božinovska o njemu ima JASAN STAV (FOTO)

Instagram

 

Mirko se nesumnjivo ugledao na tasta i taštu koji su presrećni što im se ćerke nakon udaje nisu promenile, te su i dalje posvećene porodičnom biznisu, dok su zetovi premašili sva njihova očekivanja. 

Komentari (0)

Loading