Celebrity News

Sada sam se zauvek oprostila: Ena Popov spremna za novo životno poglavlje

Životna promena Ene Popov je sada konačna

Sada sam se zauvek oprostila: Ena Popov spremna za novo životno poglavlje

Ata Images

Voditeljka Ena Popov postala je poznata široj javnosti učešćem u jednom rijaliti-programu u kome je veliku pažnju privukla svojom lepotom i prirodnošću. Po završetku ovog šou-programa uplovila je u muzičke vode, da bi karijeru nastavila u voditeljskom poslu, gde se odlično snašla.

Životna promena Ene Popov sada je konačna, a ona je o svemu sama obavestila javnost.

Pročitajte: Osušila se Ena Popov! Dvadeset kilograma manje, pola je nema - Ovo je prva fotografija nove linije koja je šokirala sve

- Poslednja edicija fotografija sa sivog dvoseda. Pre 23 godine u ovom istom studiju započela sam voditeljsku karijeru. Put me je vodio na različite strane i splet okolnosti (čitaj trudnoće i deca) opet poslovno vratio u Novi Sad i taj isti studio gde sam počela da se bavim svojim životnim pozivom.

Danas sam se od ovog prostora zauvek oprostila jer se selimo u naš novi dom, "Radio-televiziju Vojvodine" koji je jedna od najsavremenije opremljenih televizijskih zgrada u regionu, te sa velikom radošću iščekujem nove poslovne poduhvate i izazove koje ću sa zadovoljstvom savladavati uz još više truda i posvećenosti jer one prostorije i studija prosto vas navode da budete još bolji i motivisaniji.

I zato danas nisam tužna zbog zatvaranja starog poglavlja jer preovladava osećaj uzbuđenja zbog svega novog i lepog što dolazi! "Radio-televiziji Vojvodine" najbolje godine tek dolaze - napisala je Ena.

Komentari (0)

Loading