Celebrity News

Ćerke Ene Popov su PRESLATKE: Konačno je objavila prve fotografije dece koje je dobila sa Nenadom Čankom, svi kažu da su MAMINE KOPIJE

Ćerke Ene Popov mamina su kopija

Ćerke Ene Popov su PRESLATKE: Konačno je objavila prve fotografije dece koje je dobila sa Nenadom Čankom, svi kažu da su MAMINE KOPIJE

Instagram

Otkako je pre deset godina upoznala biznismena Nenada Čanka, nekadašnja rijaliti učesnica prava je porodična žena. U harmoničnom i idiličnom braku ona uživa sa svojim izabranikom, a ćerke Ene Popov došle su kao kruna velike, dugogodišnje ljubavi. Prvi put u ulozi majke ona se ostvarila 2015. godine kada je na svet donela ćerkicu Riju, da bi dve godine kasnije usledila nova radost, porodica je postala bogatija za još jednog člana, preslatku Milu

Kako svoju porodicu popularna voditeljka nikada nije želela preterano da eksponira u medijima, ćerke Ene Popov nismo imali prilike često da vidimo, međutim povod da napravi izuzetak te na društvenim mrežama predstavi svoje naslednice bio je početak februara kada ova skladna zajednica ima dosta povoda za slavlje.

Da su njihovi dani ispunjeni harmonijom, srećom i osmesima, uverila nas je Ena nizom prelepih porodičnih fotografija nastalih u veoma lepom raspoloženju kako je i očekivano kada su rođendani u pitanju. Naime, ubrzo nakon proslave Nenadovog četrdesetog rođendana, usledio je divan dan njihove starije naslednice Rije kojoj se majka uz niz predivnih fotografija obratila putem "Instagrama": 

Pročitajte: Praznici su stigli u dom Ene Popov i Nenada Čanka - Zavirite u nestvarnu bajku za Riju i Milu (VIDEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Popov Ena (@enapopov)

- Radosnice moja predivna, da zauvek đuskamo, i da nikada ne izgubiš taj čarobni osmeh i tu radost koja te krasi. Tvoja porodica je tu da nikad ne budeš sama i da uvek živimo u sreći i veselju. Rijin osmi rodjendan - napisala je Ena, a samo nekoliko dana kasnije, baš na Dan zaljubljenih podelila je još jednu objavu i obradovala pratioce: 

Pročitajte: Bila je rijaliti zvezda, voditeljka i pevačica, a onda NESTALA! Ovako danas živi Ena Popov, a ovo su njeni suprug i deca! (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Popov Ena (@enapopov)

- Medeno naše ljubavno dete juče napunilo šest godinica! Samo da si zauvek tako vesela, nasmejana, nežna, duhovita, svoja i da nastavis da osvetljavas svaku prostoriju u koju zakoračiš - napisala je voditeljka čiji su nalog preplavili lepi komentari i svi su složni u mišljenju da su ćerke Ene Popov izrasle u prave slatkiše kao i da su imale od koga da naslede lepotu.

Pročitajte: NIJE BAŠ SVE MISTERIJA O NJEMU - Muž Ene Popov nekada je ljubio OVU poznatu VODITELJKU (FOTO)

Instagram

 

Inače, jednom prilikom atraktivna voditeljka otkrila je svoj recept skladnog i harmoničnog braka koji je u njenom slučaju proveren:

- Suprug i ja imamo pravilo da povremeno otputujemo negde potpuno sami, bez dece, jer uviđamo da to dobro utiče na naš odnos. Svi parovi, pored toga što su roditelji, trebalo bi da budu jedno drugome momak i devojka.

Komentari (0)

Loading