Lepota

Osušila se Ena Popov! 20 kilograma manje, pola je nema: Ovo je prva fotografija nove linije koja je šokirala sve

Izgled Ene Popov ne prestaje da se komentariše

Osušila se Ena Popov! 20 kilograma manje, pola je nema: Ovo je prva fotografija nove linije koja je šokirala sve

Voditeljka Ena Popov postala je poznata široj javnosti učešćem u jednom rijaliti programu gde je veliku pažnju privukla svojom lepotom i prirodnošću. Nakon završetka ovog šou programa uplovila je u muzičke vode, da bi karijeru nastavila u voditeljskom poslu gde se odlično snašla, a iako danas živi mirnim i povučenim porodičnim životom, izgled Ene Popov neprestano je tema u medijima.

O njenoj lepoti naširoko se priča, međutim nije tajna da je često kuburila sa kilogramima, te da je zbog viška telesne težine često nailazila na negativne komentare koji su i te kako uticali na njeno samopouzdanje, o čemu je svojevremeno otvoreno govorila:

Pročitajte: Zar ovo nije san svake žene? Zavirite u neverovatnu kuhinju Ene Popov, jedan detalj će vas ODUŠEVITI (FOTO)

Instagram

 

 

- Kao vrlo mlada susrela sam se sa komentarima o mom fizičkom izgledu i bilo mi je krivo kada pročitam neke komentare. Tada nije bilo ni cenzure, ni portala, već samo forumi sa kojih nisu mogli da se brišu komentari. Niko nije mogao da nas zaštiti na internetu. Vodila sam se onim da je važno da me vole ljudi koji su meni bitni, međutim, sve se to negde skladišti i danas uviđam da su neki komentari uticali na moje samopouzdanje - ispričala je Ena koja se u međuvremenu dva puta ostvarila u ulozi majke, a posebno nakon drugog porođaja imala je znatni višak masti u organizmu kojeg nije uspela da se otarasi tako lako.

Ni regulisana ishrana, ni naporni treninzi nisu davali rezultate, međutim, poslednjih meseci ona je bila istrajna u odluci da svoju liniju dovede do savršenstva, te se prepustila veštim rukama stručnjaka i, kako je sama priznala, uz pomoć mezoterapije uspela je da skine čak 20 kilograma.

Pročitajte: Ćerke Ene Popov su PRESLATKE - Konačno je objavila prve fotografije dece koje je dobila sa Nenadom Čankom, svi kažu da su MAMINE KOPIJE

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Popov Ena (@enapopov)

 

Iako se više u medijima ne pojavljuje toliko često, voditeljka je veoma je aktivna na društvenim mrežama gde pripadnice lepšeg pola često obraduje beauty savetima zlata vrednih, a budući da je pomenuti tretman kod nje urodio plodom, te da se za izgled Ene Popov sada samo nižu pohvalni komentari, nesumnjivo će njeno iskustvo poslužiti kao inspiracija mnogim damama koje muče muku sa ovim problemom. 

Komentari (0)

Loading