Celebrity News

Ana Ivanović rastrojena: Bastijan i ja se više ne razumemo (FOTO)

Bračna kriza Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera usledila je iz jednog razloga

Ana Ivanović rastrojena: Bastijan i ja se više ne razumemo (FOTO)

Ata Images

Niko nikada nije mogao ni da pomisli da je bračna kriza Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera moguća.

Pročitajte: Moćan i zdrav obrok - Ana Ivanović oduševila nesvakidašnjim receptom za ručak - od njega i koža blista

Poznati supružnici, koji su na ludi kamen stali 2016. godine u Veneciji, uvek su pred očima javnosti izgledali zaljubljeno i skladno.

 

 

U par navrata skupa su se za medije i fotografisali, takođe su govorili o svom odnosu, danima zabavljanja, romantičnoj veridbi pa i svadbenom veselju, a sve češće otkako su postali roditelji za javnost pričaju i o roditeljstvu.

Uloga mame i tate u velikoj meri promenila je život Ane i Bastijana.

 

 

Ubrzo po rođenju prvog sina odlučili su da okončaju karijere, ona u tenisu on u fudbalu, a iako su svi mislili da će se nadalje oni posvetiti samo odgoju naslednika, ipak nije bilo tako.

 

 

Ana je pokrenula svoj kozmetički brend, Bastijan ima svoje poslove, zaštitna su lica nekoliko eminentnih brendova garderobe i članovi Unicefa, što zajedno s porodičnim dužnostima ume da napravi konfuziju i dan, pa i godinu, učini komplikovanijim nego što jesu.

Sve to doprinosi da bračna kriza Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera nastupi, a kako se to kod njih manifestuje i kako rešavaju probleme u braku, bivša teniserka ispričala je za jedan domaći podkast.

 

 

– Mene suprug ne razume. Kaže mi: ‘Ali ti imaš problem sa organizacijom’, što mi je mnogo smešno jer sam jako organizovana. Pokušavam da mu objasnim da nemam problem sa organizacijom, već da samo imam previše stvari koje ne mogu da stanu u jedan dan, što on ne razume.

Pročitajte: Majka joj je advokat, otac ekonomista, a brat oženjen jednom od najlepših Srpkinja - Odrasla skromno, a danas plaća 30.000 evra mesečno

– On ima organizaciju, vreme da se odmori i popije kaficu i nije mu jasno kako ja ne mogu da organizujem svoj dan isto tako – poručila je bivša sportistkinja.

Ata Images

 

Komentari (0)

Loading