Celebrity News

Iva Štrljić doživela nesreću na snimanju: Bol je bio nesnosan, odmah prevezena u Urgentni (FOTO)

Iva Štrljić polomila obe ruke - šok je bio veliki

Iva Štrljić doživela nesreću na snimanju: Bol je bio nesnosan, odmah prevezena u Urgentni (FOTO)

Da je Iva Štrljić polomila obe ruke, pišu od jutros svi mediji.

Pročitajte: Polubrat Ive Štrljić ima šta da kaže o svojoj sestri - Ovo je Fran, mnogo je mlađi od Ive i evo zašto je njihov odnos komplikovan (FOTO)

Glumica koja se proslavila ulogama u telenovelama, inače javnosti poznata i kao ćerka glumca Milana Štrljića, doživela je nezgodu koja je rezultirala prelomima obe ruke.

Instagram

 

Ko se nadao da će jedno bezazleno saplitanje i pad, na koji su glumci tokom studija i te kako naučeni (znaju kako pravilno da padnu) dovesti do toga da je odmah prevezena u Urgentni gde su nesnosne bolove sanirali, a ruke joj stavili u gips.

Miša Obradović

 

O tome kako je tekao sled događaja, ispričao je izvor blizak glumici koji je bio i očevidac.

– Iva je bila na snimanju nove serije, a iako scene nisu bile mnogo zahtevne, ona se saplela, pala i dogodila se ta nezgoda. Svi sa seta su pritrčali, a Iva je jaukala u bolovima, odmah je bilo jasno da nije dobro. 

Jakov Simović

 

– Ukazana joj je pomoć, prevezena je u Urgentni gde su joj lekari snimili ruke i ispostavilo se da je došlo do preloma. Ona je u gipsu i sad joj sledi mirovanje – rečeno je za medije, što je glumica nekoliko sati kasnije i potvrdila.

Pročitajte: Ovo nijedna ćerka ne bi smela da doživi - Iva Štrljić se rasplakala kad su joj u emisiji rekli šta je otac Milan izjavio o njoj! OVO BOLI!

Ivi, koja nije navikla da miruje, sledi jedno ozbiljno mirovanje a kada će se ponovo vratiti pred kamere, niko ne zna.

Ata Images

 

Svi se nadaju da će oporavak proći odlično te da će ponovo moći da je gledaju na malim ekranima.

 

 

Komentari (0)

Loading