Celebrity News

Polubrat Ive Štrljić ima šta da kaže o svojoj sestri: Ovo je Fran, mnogo je mlađi od Ive i evo zašto je njihov odnos komplikovan (FOTO)

Polubrat Ive Štrljić poliglota je

Polubrat Ive Štrljić ima šta da kaže o svojoj sestri: Ovo je Fran, mnogo je mlađi od Ive i evo zašto je njihov odnos komplikovan (FOTO)

Polubrat Ive Štrljić plod je ljubavi glumca Milana Štrljića i njegove izabranice Daše s kojom je otpočeo romansu odmah po razvodu od Ivine majke balenire Slavice.

Raspad porodice bolna je tačka atraktivne glumice, koja često danas putem društvenih mreža objavljuje fotografije iz detinjstva kada su otac i majka još uvek bili složni i u braku.

Pročitajte: Navikli ste da je plavuša - Iva Štrljić sa tamnom kosom šokirala sve, pogledajte kako joj stoji ova frizura (FOTO)

Imala je svega 15 godina kada je rat u Bosni počeo i razorio kako tadašnju državu tako i odnos njenih roditelja, zbog čega je Milan otišao u Zagreb i preko 20 godina nije dolazio u Beograd, koji je nekada toliko voleo.

Instagram

 

Glumica nikada nije prebolela to što je otac nju i deceniju mlađeg brata Luku napustio te se jedno vreme pričalo da je sa Milanom u svađi, što je ona oštro demantovala.

– Dešavalo mi se nekoliko puta da mediji žele da naš odnos prikažu kroz neku svađu, neko nerazgovaranje, što nije tačno, a ono što moram da naglasim je da ću svog oca uvek da branim, čak i onda kada on to nije zaslužio, jer sam ja njegova ćerka. I ovo što sada pričam razumeće svaki otac i svaka ćerka ‒ ispričala je Iva svojevremeno za Story.

TV Novosti printscreen

 

Polubrat Ive Štrljić, međutim, nikada nije bio tema ragovora glumice sa medijima. Ipak, iz intervjua njenog oca doznalo se da se zove Fran, da besprekorno govori engleski, voli borilačke veštine i želi da uči japanski, a nedavno je na društvene mreže dospela i njegova fotografija.

Pročitajte: Ovo nijedna ćerka ne bi smela da doživi - Iva Štrljić se rasplakala kad su joj u emisiji rekli šta je otac Milan izjavio o njoj! OVO BOLI!

Oni koji su sliku imali prilike da vide tvrde da je neosporna sličnost Ive i njenog brata po ocu, a kakav odnos oni gaje čini se da će zauvek ostati tajna. 

 

 

 

Komentari (0)

Loading