Celebrity News

Ovo nijedna ćerka ne bi smela da doživi: Iva Štrljić se rasplakala kad su joj u emisiji rekli šta je otac Milan izjavio o njoj! OVO BOLI!

Suze Ive Štrljić retko kada se mogu videti na licu glumice

Ovo nijedna ćerka ne bi smela da doživi: Iva Štrljić se rasplakala kad su joj u emisiji rekli šta je otac Milan izjavio o njoj! OVO BOLI!

Suze Ive Štljić potekle su u direktnom programu, a sve zbog oca Milana Štrljića.

Glumac se davnih godina, tokom ratnog stanja u bivšoj Jugoslaviji, razveo od Ivine majke balerine, istovremeno napustio je zemlju, zbog ćega otac i ćerka jedno vreme nisu bili u kontaktu.

 

Arhiva Story

 

Milan je ubrzo od odlaska u Zagreb sreću pronašao kraj svoje druge supruge Daše sa kojom ima sina Frana, a Iva, tada nezrela tinejdžerka, čak i to doživela je kao prepreku i temelj za dodatno lošu komunikaciju sa ocem.

 

Pročitajte: Tri decenije od razvoda ujedinjeni roditelji Ive Štrljić: Evo kako je izgledao susret Milana Štrljića i bivše supruge Slavice(FOTO)

 

Nekoliko puta za medije govorila je o tome koliko joj je otac falio u najnežnijem životnom razdoblju, čak je svojevremeno na svom FB profilu pisala o danima radosti i bezbrižnosti kada su roditelji bili još uvek u braku, ali i danima bola i tuge, zbog razvoda i svega naknadno što se dogodilo.

 

Podelila je sa svojim pratiocima Iva da i dalje tuguje, a nedavno se stvorila prilika da malo bolje pojasni odnos sa ocem.

 

printscreenBlic

 

 

Naime, bila je gošća Slavice Đukić Dejanović u emisiji "Na terapiji".

Posle svega par minuta razgovora suze Ive Štrljić neizbežno su potekle, a sve zbog prisećanja na očeve grube izjave.

Pročitajte: Posle toga što je uradio VIŠE NIKAD NISAM BILA ISTA, ćutala sam dugo: Iva Štrljić prvi put otkriva šta se dešava u njenom i očevom odnosu

Na Slavičino pitanje kako se osećala kada je Milan za medije jasno kazao da nema želju sa njom da se pojavi pred kamerama Ivi su oči zasuzile te je kazala: 

-To me je izuzetno zabolelo. Strašno me je zabolelo, zašto da se ne pojavi pred kamerama sa mnom - kazala je Iva, a na njen odgovor koji je prerastao u pitanje Slavica se nadovezala:

Pročitajte: Iva Štrljić konačno pokazala majku: Pogledajte, ovo je žena koju je Milan Štrljić ostavio sa malim detetom FOTO

- Šta mislite zbog čega je to rekao?

- Mislim da je to rekao zato što nije umeo ništa...mislim da on mnogo slabije i mnogo manje elokventno ume da komunicira sa novinarima od mene - rekla je glumica, koja se vidno pred kamerama slomila.

 

printscreenBlic

 

 

Da bi ju je ohrabrila Slavica joj je kazala da je izrasla u osobu bolju od svog oca, na šta je dramska umetnica odgovorila da je bolja samo zato što ga nije imala kada joj je bio potreban.

Pročitajte: Ima li šta tužnije nego kad otac ovo kaže o ćerki: Milan Štrljić otkrio zašto NIJE BLIZAK sa Ivom, od ovog se srce cepa

Nema koga ove Ivine reči nisu pogodile, a svi se nadaju da će i do Milana njene suze doći te da će napokon otac i ćerka vratiti odnos na staro i na one bezrižne dane za kojima glumica toliko tuguje.

 

printscreenBlic

 

 

Komentari (1)

Loading
Vesna

11:21 20.07.2023

MILAN JE MNOGO LOS COVEK,STO JE POKAZAO MNOGO PUT,prvi put kad je otisao iz srbije koja ga je proslavila,drugi put zbog odnosa sa cerkom,koji je je neoprostiv,izjavama raznih vrsta gde hoce da bude veci pPa od samog pape......bljak,fuj🤮🤮🤮🤮🤮